Într-un document trimis autorităților, reprezentații companiei spun că nu găsește și nu reusește să păstreze angajați „într-un cadru care ar permite o competitivitate adecvată a mărcii”.

„În pofida eforturilor depuse anterior, Nestlé România activează pe o piață care trece printr-o perioadă de schimbări radicale, caracterizată de condiții de consum noi, dificultăți în ceea ce privește disponibilitatea forței de muncă și costuri asociate din ce în ce mai ridicate. Acest fapt a avut un impact semnificativ asupra activității de producție a dulciurilor desfășurate de noi.”, se arată în comunicat, citat de profit.ro. 

„Per ansamblu, condițiile pieței muncii din Timișoara s-au modificat și vor continua să se modifice rapid, concurența pentru resursele de producție locală fiind acerbă și costurile fiind în creștere. Nestlé România a întâmpinat dificultăți din ce în ce mai mari în recrutare și în menținerea echipelor într-un cadru care ar permite o competitivitate adevcată a mărcii, ceea ce înseamnă că, și în condițiile efectuării de investiții, societatea nu-și poate asigura disponibilitatea forței de muncă necesare”, se mai arată în comunicat.

 

Te-ar putea interesa și: