Evenimentul ZileiMondenComoara lui Mihai Gâdea. Fotografiile au făcut furori pe internet

Comoara lui Mihai Gâdea. Fotografiile au făcut furori pe internet

Comoara lui Mihai Gâdea. Fotografiile au făcut furori pe internet
Mihai Gâdea, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România, este foarte discret atunci când vine vorba despre familia sa. Cu toate acestea, în seara de Revelion, jurnalistul a postat o imagine care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Pe Mihai Gâdea îl știe o țară întreagă. Celebrul jurnalist de la Antena 3 are o experiență bogată în mass media, iar activitatea sa este apreciată de sute de mii de telespectatori. Cu toate că este o persoană publică, Mihai Gâdea este foarte discret atunci când vine vorba despre familia sa.

Acesta a apărut în spațiul public de foarte puține ori alături de familia lui, însă cu ocazia Sărbătorilor de iarnă și a Anului Nou, celebrul realizator a postat pe rețele sociale câteva fotografii care i-au lăsat pe urmăritorii săi cu gura căscată.

Mihai Gâdea a petrecut Revelionul în Dubai, iar alături de el au fost cele mai speciale persoane din viața sa: Karina Maisha, fiica sa și Aghata, soția lui.

Directorul de la Antena 3 a postat mai multe imagini pe rețele sociale cu Karina, una dintre cele mai de preț comori ale sale.  În noaptea dintre ani, Karina a purtat o rochie aurie, spectaculoasă care cu siguranță a atras privirile tuturor.

 CITEȘTE ȘI Cătălin Botezatu: „Am pierdut tot. Am vrut să mă sinucid!”

Maisha Karina Gândea este pasionată de domeniul artistic

În vara acestui an, Maisha Karina Gândea a împlinit vârsta de 18 ani, iar tânăra domnișoară este pasionată de fotografie și muzică. În urmă cu câțiva ani, aceasta a înregistrat două coveruri, talentul său muzical fiind apreciat de zeci de mii de persoane care au urmărit videoclipurile.

Fotografiile postate de Mihai Gâdea au strâns zeci de mii de aprecieri, iar printre cei care l-au felicitat cu ocazia Anului Nou se numără celebra Anastasia Soare, Nadia Comăneci și Carmen Brumă.

În Dubai, mii de oameni au fost așteptați să asiste la un spectacol pirotehnic şi de lasere la Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume. Toată lumea trebuia să poarte mască sau să se înregistreze folosind un cod QR.

 


Accesează: