Evenimentul Zilei > Actualitate > Vești triste de la Mihai Gâdea. Vedeta Antenei 3, în stare de șoc. Așa ceva e greu de crezut
Vești triste de la Mihai Gâdea. Vedeta Antenei 3, în stare de șoc. Așa ceva e greu de crezut

Vești triste de la Mihai Gâdea. Vedeta Antenei 3, în stare de șoc. Așa ceva e greu de crezut

Vedeta Antena 3, Mihai Gâdea, și-a șocat telespectatorii cu un anunț trist, făcut marți seară, la finalul emisiunii pe care o moderează, „Sinteza Zilei”.

Luni seara, realizatorul Antena 3, Mihai Gâdea a plecat din emisiunea pe care o moderează, spunând că se simte rău, după care, la 24 de ore de la acest incident, a revenit dezvăluindu-le celor care îl urmăreau o nouă veste tristă.

Arhimandritul Iustin Dragomir, starețul de la Mănăstirea Bogdana, a fost internat în Spitalul Militar din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. În vârstă de 67 de ani, Părintele Iustin Dragomir a fost preluat, luni, de la Mănăstirea Bogdana din Rădăuți de o ambulanță privată și transportat la Spitalul Militar din Capitală. El este în stare critică, având mai multe comorbidități.

Vedeta de la Sinteza Zilei a făcut anunțul cu privire la starea de sănătate a părintelui la finalul emisiunii de marți seara.

„Unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am întâlnit în această viață, în aceste ore, e pe un pat de spital. Medicii fac tot ce pot. Sper din toată inima ca acolo să se întâmple o minune. Vreau să vă vorbesc despre acest om pentru a vă invita – cei care credeți în bunul Dumnezeu – să vă rugați pentru el. Astăzi, când am aflat, mi s-a rupt inima”, a spus Mihai Gâdea, după cum relatează capital.ro.

Părintele are nevoie de rugăciunile noastre

Realizatorul TV a mai relatat că părintele este într-o stare destul de gravă și are nevoie de rugăciunile tuturor ca să-și revină.

„Se află într-o situație critică. E un om al lui Dumnezeu. Este un om care a construit aproape de unul singur un oraș pentru copii. Un oraș întreg! Atâta iubire, generozitate, înțelepciune, viziune să găsești la un om e rar. Dacă, pe lângă toate aceste lucruri, mai e și o credință uriașă în Dumnezeu, ce fel de om poate să fie decât un om al lui Dumnezeu. Am fost la Rădăuți să văd orașul făcut pentru copii. Părintele Iustin m-a primit cu iubire, căldură. Îmi aduc aminte ce frumos ne-au primit”, a precizat Mihai Gâdea, după care a adăugat:

„Și când am auzit azi (marți – n.red.) că e într-o stare gravă, vă spun sincer, pur și simplu… Mă rog și eu. Vă rog să vă rugați pentru Părintele Iustin. Nu știu ce va face Dumnezeu. Toată puterea e la El. Toți copiii de acolo știu sigur că se roagă”, a mai afirmat Mihai Gâdea la finalul emisiunii de marți seară de la Antena 3.

Starețul Mănăstirii Bogdana este unul dintre cei mai iubiți ierarhi din județul Suceava, fiind cel care a înființat Așezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie” de la Rădăuți, în care peste 100 de copii orfani sau din familii defavorizate și-au găsit casă.

„Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului, să treacă peste această cumplită încercare și să-l revedem sănătos în mijlocul nostru”, este apelul lansat de obștia mănăstirii către credincioși.