Smiley se bucură de mare succes în plan muzical, în continuare. Artistul care s-a lansat în anul 2001, alături de fosta trupă Simplu rezistă pe piață și acum a dat lovitura datorită unei colaborări inspirate cu Delia. La doar 24 de ore de la lansare, piesa „Ne vedem noi” este deja foarte căutată de fani.

Melodia se clasează pe locul 14 în topul celor mai urmărite piese pe plan mondial, pe locul 7 în Austria, pe locul 9 în Marea Britanie, pe locul 12 în Germania, pe locul 28 în Spania și pe locul 29 în Italia. Pe primele primele poziții ale ierarhiei, mai apar artiști ca Blackpink, BTS, Shawn Mendes, Dua Lipa sau Billie Eillish. Piesa lui Smiley și a Deliei a strâns aproape 950.000 de vizualizări pe YouTube și are mare potențial de creștere.

„Este o dimineață perfectă! Ne vedem noi a devenit deja Ne ascultați voi! Să lansezi cu 24 de ore înainte o piesă și să afli că ea are deja un loc în topurile din toată lumea și în criteriile ascultătorilor este tot ce-și poate dori un artist. Sunt recunoscător tuturor celor care o ascultă, celor care ne-au ajutat ca ea să existe și echipelor noastre”, a spus Smiley despre noua melodie.
Urmează marele eveniment

În această perioadă, dincolo de planul muzical, Simley este prins cu un eveniment major al vieții sale. Iubita sa, Gina Pistol, este însărcinată, iar cei doi vor avea un copil. Au făcut publică vestea și diva nu s-a sfiit să pozeze cu burtica la vedere în timpul vacanței petrecute de cei doi în Grecia.

„Ca tată sper să fiu cel puțin la fel de bun ca tata. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie, să fiu sever atunci când trebuie, cu siguranță voi face tot ce trebuie pentru copilul nostru.

Cred că mă voi juca mult cu păpuși…(râde), dar nu ne vom crește copilul după niște stereotipuri, adică nu cred că fetele trebuie să se îmbrace în roz și băieții în albastru, că fetițele trebuie să se joce doar cu păpușile și băieții cu mașinuțele… Ne vom crește copilul să fie liber, să gândească liber, să simtă, să facă ceea ce-i place și să creadă cu adevărat că trebuie să facă ceea ce-și propune”, a anunțat Smiley.