Evenimentul Zilei > Actualitate > Codin Maticiuc este în culmea FERICIRII! Află ce eveniment important i se va întâmpla ÎN APRILIE
Codin Maticiuc este în culmea FERICIRII! Află ce eveniment important i se va întâmpla ÎN APRILIE

Codin Maticiuc este în culmea FERICIRII! Află ce eveniment important i se va întâmpla ÎN APRILIE

Codin Maticiuc nu își mai încape în piele de fericire. Acesta a mărturisit că are planuri mari în luna aprilie.

Codin Maticiuc, deși ocupat cu filmarea peliculei „Miami Bici”, se gândește în permanență la fetița ce se va naște în luna aprilie a acestui an.

 

Codin mărturisește că așteaptă de mulți ani vestea fericită că va deveni tătic: „mi-am dorit să fiu tată de foarte mult timp, de la 23 de ani îmi doresc treaba asta și se va întâmpla în curând, Doamne ajută! Sper să fie bine, să fie sănătoasă. Vestea am primit-o la telefon. Am primit-o cu bucurie și cu emoție. A fost ca pe lucrul acela pe care-l aștepți. Când îți dorești ceva foarte mult și parcă nu mai vine, la un moment dat, când se întâmplă, aproape că nu îți vine să crezi.”

 

Acesta consideră că se potrivește de minune cu mama copilului său deoarece sunt multe elemente comune între ei: „Mama copilului meu este o tipă pe care eu o consider foarte potrivită să fie mama copilului meu. Acest lucru pentru mine e foarte important. Pentru mine e important că ea are același set de valori ca și mine, este o femeie în regulă și așa mai departe. Pentru mine lucrurile sunt foarte, foarte importante. Există un numitor comun între noi doi și asta contează.”

 

Codin Maticiuc mărturisește că nu i-a luat mult timp să fie cucerit.

 

La mijlocul lui noiembrie 2017, foarte mulți bănuiau că există o relație între Flavia de la „Neatza” și Codin Maticiuc, afișându-se împreună la lansarea filmului „Hawaii”. Deși aceștia nu au confirmat oficial, apropiații celor doi au povestit că cei doi se înțeleg de minune și că au petrecut Revelionul și vacanța în America.

 

În ciuda aparențelor și zvonurilor, relația dintre cei doi s-a terminat brusc, informează Cancan.