Evenimentul Zilei > Actualitate > Cluj. Mașinile din Anglia produc noi victime. Doi morți în această dimineață
Cluj. Mașinile din Anglia produc noi victime. Doi morți în această dimineață

Cluj. Mașinile din Anglia produc noi victime. Doi morți în această dimineață

Polițiștii de la Serviciul Poliției Rutiere Cluj au fost chemați să intervină de urgență la un accident grav, care a avut loc, miercuri dimineața, pe raza localității Luncani, județul Cluj.

Accidentul s-a produs în condiții ciudate. Șoferul vinovat conducea un autoturism cu volan pe dreapta. Culmea este faptul că în cursul zilei de marți, mașina acestuia s-a stricat și a împrumutat mașina cu volan pe dreapta de la un prieten.

Miercuri dimineața, în jurul orei 7.00, mașina, un VW Passat cu volan pe dreapta a intrat în coliziune frontal cu o autoutilitară. ”Este vorba despre o mașină cu volan pe dreapta, condusă de un bărbat de 30 de ani, pentru prima dată. Era o mașină de împrumut. Din lipsa de experiență se pare că nu și-a dat seama de poziția lui pe carosabil, și a ieșit cu roata din stânga pe axul drumului și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. În urma accidentului, pasagerul aflat pe scaunului din stânga față, dar și cel afat oe bancheta din spate, tot pe partea stngă au murit pe loc”, a declarat pentru EVZ, un polițist care face cercetarea la fața locului.

Persoanele decedate au 37 și 47 de ani, sunt din localitatea Sânger, județul Mureș li mergeau la muncă.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje SMURD de la ISU Cluj și Mureș. „Două autospeciale cu modul de descarcerare,  un echipaj SMURD (ISU Cluj și Mureș) au intervenit în această dimineață ca urmare a unui grav accident rutier produs pe raza localității Luncani, în jurul orei 7.00. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit un bărbat întinsă în afara autoturismului, fără semnale vitale și care a fost evaluat de medicul SAJ cu traumatisme incompatibile cu viața, și unul încarcerat în autoturism, fără semnale vitale și care, de asemeneaa fost evaluat de medicul SAJ cu traumatisme incompatibile cu viața. Un bărbat rănit ușor a fost preluat de echipajul SMURD din Luduș pentru a fi transportat la spital”, transmite ISU Cluj.