Evenimentul Zilei > Actualitate > Clotilde Armand și USR vor să controleze parcările din Sectorul 1
Clotilde Armand și USR vor să controleze parcările din Sectorul 1

Clotilde Armand și USR vor să controleze parcările din Sectorul 1

Camarila lui Clotilde Armand încearcă să preia controlul asupra parcărilor din cel mai bogat sector al Capitalei! Strategia prin care ADP1 ar deveni „portofelul” USR .

Clotilde Armand și USR vor să controleze parcările din Sectorul 1. Clotilde Armand și camarila USR din jurul ei pregătesc mișcarea prin care să preia controlul asupra parcărilor din Sectorul. Cel mai bogat al Capitalei, scrie Gândul.

Paravanul sub care se desfășoară acest plan este un așa-zis „Regulament pentru parcările de reședință” propus de Clotilde Armand spre a fi votat în Consiliul Local.

Proiectul are în vedere, în principal, digitalizarea atribuirii de parcări de reședință, doar că, în realitate, se vrea o mega-afacere a acoliților din USR.

Haosul parcărilor din Sectorul 1

În timp ce primărița Clotilde Armand acuză faptul că „așa zisele interese din Consiliul Local sunt deasupra intereselor comunității” de fapt, blocajul despre care vorbește este cauzat chiar de oamenii din apropierea ei.

Jurnaliștii Gândul afirmă că prezintă dovada că Corneliu Bărbuț (fost candidat USR pentru Consiliul Local) este cel care a creat haosul parcărilor în Sectorul 1.

Acesta a cerut ca ADP1 să comunice mai departe către cetățeni să nu-și rezerve locuri mai devreme de 1 februarie și așa a apărut blocajul pe care Clotilde l-a mediatizat zilele acestea.

Practic, ea încearcă să pună în cârca altora ceea ce au generat oamenii din camarila USR.

În mesajul conceput de Bărbuț, cetățenii din Sectorul 1 au fost îndemnați să depună solicitări începând cu 1 februarie. Ceea ce a creat cozile pe care Clotilde Armand le pune în sarcina așa-ziselor „interese” din Consiliul Local. De fapt, interesele nu sunt decât ale USR!

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE