Evenimentul Zilei > Justitie > Clipe de coșmar pentru o fată. Ce a putut să facă un spărgător este de necrezut
Clipe de coșmar pentru o fată. Ce a putut să facă un spărgător este de necrezut

Clipe de coșmar pentru o fată. Ce a putut să facă un spărgător este de necrezut

O fată a trăit adevărate clipe de coșmar din cauza unui individ care a dat buzna la ea în casă. Polițiștii au reușit să pună mâna pe spărgătorul care a comis fapta. Evz.ro a aflat cine este individul

După trei săptămâni de la comiterea unei fapte abominabile, un infractor a fost prins de polițiștii din București.

Surse judiciare au dezvăluit, pentru evz.ro, că individual este un hoț, întors din străinătate, din cauza pandemiei.

Acesta este suspectat de mai multe spargeri, date în ultima perioadă.

Două dintre acestea au fost probate iar individul a ajuns după gratii.

Mai exact, transmite Poliția Capitalei, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale l-au reținut, luni, pe bărbatul de 40 de ani care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tâlhărie în formă calificată.

 

Prima faptă, probate până în acest moment, a fost comisă p 3 septembrie. În acea dimineață, în jurul orei 5.30, prin apel 112, poliţiştii au fost sesizaţi de către o persoană cu privire la faptul că fiica sa, majoră, în timp ce se afla singură în locuința familiei, a fost agresată sexual și i-au fost sustrași banii, de către un bărbat necunoscut, care purta mască.


Mobilizare generală la MAI! Poliția Română ia cu asalt grupările de interlopi. Zeci de percheziții în toată țara

Creşte punctul de pensie cu 40%? Document-bombă la BNR! Adio, mister


Cazul a fost preluat de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Din primele date a rezultat că hoțul ar fi pătruns în apartamentul situat la etajul 1, prin escaladarea unei ferestre ce fusese lăsată deschisă, unde prin amenințarea cu un obiect ascuțit ar fi agresat-o sexual și deposedat-o de o sumă de bani pe victimă.

 

Apoi, în după amiaza zilei de 7 septembrie, la o subunitate de poliție s-au prezentat două persoane, soț și soție, care au reclamat faptul că în noaptea de 5/6 septembrie, un bărbat necunoscut a pătruns în locuința unei rude apropiate, apartament situat la parter și a deposedat victima, prin amenințare cu un obiect ascuțit, de bijuteriile pe care le purta.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: