Evenimentul Zilei > Actualitate > Clipe de coșmar pentru o copilă de zece ani! S-a trezit cu un bărbat în casă
Clipe de coșmar pentru o copilă de zece ani! S-a trezit cu un bărbat în casă

Clipe de coșmar pentru o copilă de zece ani! S-a trezit cu un bărbat în casă

Polițiștii din Arad au reținut pentru 24 de ore un bărbat suspectat că a intrat prin efracție într-un apartament aflat la parterul unui bloc.

Bărbatul a fost identificat în urma analizei amprentelor ridicate de criminaliști de la locul faptei.

„Polițiștii arădeni au identificat un bărbat de 31 de ani, din Arad, care, la data de 28 august a.c., prin escaladarea ferestrei de la bucătărie, lăsată deschisă, ar fi pătruns într-un apartament dintr-un bloc din municipiu, de unde ar fi sustras suma de 350 de lei și ar fi răvășit apartamentul, după care ar fi plecat.

La momentul săvârșirii faptei, în apartament se afla o minoră de 10 ani, de la care bărbatul ar fi solicitat informații cu privire la bunurile de valoare și banii care s-ar afla în casă”, a transmis IPJ Arad.

În urma analizei amprentelor găsite la fața locului de criminaliști, a fost identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei și ulterior depistat pe raza municipiului de polițiștii de investigații criminale ai Secției 1 Vlaicu.

Magistrații Judecătoriei Arad au emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, conform pressalert.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: