Evenimentul Zilei > Politica > Claudiu Palaz- “Reformă de ochii lumii la PNL și PSD Constanța. USL trăiește, nu s-a lepădat de Mădălin Voicu”
Claudiu Palaz- “Reformă de ochii lumii la PNL și PSD Constanța. USL trăiește, nu s-a lepădat de Mădălin Voicu”

Claudiu Palaz- “Reformă de ochii lumii la PNL și PSD Constanța. USL trăiește, nu s-a lepădat de Mădălin Voicu”

Președintele Mișcării Populare Constanța, Claudiu Palaz, care în urmă cu o săptămână ceruse liderilor locali ai PSD și PNL să-i retragă sprijinul politic deputatului Mădălin Voicu, respectiv să se delimiteze față de parlamentar, a concluzionat, astăzi, că “USL trăiește”. Opinia lui este că, la Constanța, "negocierile și blaturile" dintre cele două partide vor rămâne și în alegerile din 2016.

După votul de ieri, din parlament, când deputatul PSD de Constanța, Mădălin Voicu, a scăpat de arestarea cerută de DNA, președintele MP Constanța, Claudiu Palaz, spune că s-a edificat. “Votul de ieri, pe care eu îl condamn, a dovedit încă odată că USL trăiește și mi-a dovedit motivul pentru care PNL Constanța, prin George Dragomir, și PSD, prin Stroe Felix, nu au avut o reacție privind ridicarea sprijinului politic, sau măcar delimitarea față de deputatul de Constanța, Mădălin Voicu. Era necesară această delimitare pentru că ambele formațiuni politice l-au susținut în 2012, ca acesta să plece deputat”.

Claudiu Palaz a acuzat PNL și PSD Constanța că reforma pe care cele două formațiuni politice o trâmbițează ar fi doar de ochii lumii. “Negocierile și blaturile dintre cele două partide sunt, și vor rămâne, și în alegerile din 2016”, crede liderul MP Constanța. În sprijinul afirmațiilor a prezentat situația din Consiliul Local Municipal unde consilierii PNL fac doar act de prezență, lipsind chiar de la votarea bugetului, fără a fi sancționați de conducerea filialei locale.

 “Îi împiedică cineva să le ridice, consilierilor locali PNL, sprijinul politic? Un politician care vrea altceva trebuie să ia măsuri radicale. Și dacă într-adevăr blamezi administrația Mazăre, o blamezi cu tot cu legislativ, nu numai cu executiv. Restul, sunt vorbe în vânt. Și este încă un argument că PNL are  blat cu PSD-ul”, a concluzionat Claudiu Palaz, într-o conferință de presă, la Constanța.