Evenimentul Zilei > Actualitate > Ciutacu, reacție la decizia lui Ion Cristoiu: „Mă abțin. Suntem prea…”
Ciutacu, reacție la decizia lui Ion Cristoiu: „Mă abțin. Suntem prea…”

Ciutacu, reacție la decizia lui Ion Cristoiu: „Mă abțin. Suntem prea…”

Victor Ciutacu, celebrul realizator TV din România, a emis o părere despre evenimentele petrecute în timpul emisiunii sale.

Este vorba chiar de ruptura Ion Cristoiu – Evenimentul Zilei, care și-ar avea baza într-o discuție ce a avut loc în emisiunea lui Victor Ciutacu. Având în vedere că totul s-a întâmplat sub ochii săi, prezentatorul a vrut să-și exprime punctul de vedere.

„Dat fiind că povestea s-a întâmplat în emisiunea mea, ar trebui, bănuiesc, să emit o opinie. O am, dar mă abțin. Suntem prea bătrâni să ne mai certăm ca țațele între noi. Nu de alta, dar s-ar putea să nu mai avem timp să ne împăcăm.

Plus că e Săptămâna Mare și, vorba aia, Biserica Ortodoxă e mai presus de noi și de Marcel Vela 🙂

Singurul lucru de care-mi pare sincer rău e despărțirea (nu știu a câta) Ion Cristoiu – Evenimentul zilei. Pe care marii “analiști media” nici nu au remarcat-o. Și care n-aș fi vrut să se petreacă din pricina mea sau cu ajutorul meu”, a scris Victor Ciutacu pe blogul său.


„Ion Cristoiu a anunțat public că a renunțat la colaborarea cu Evenimentul Zilei. O decizie bizară, venită în urma unei emisiuni de la România TV la care a participat alături de mine”, a declarat jurnalistul Dan Andronic.