Evenimentul Zilei > Actualitate > Circ la Antena 3! „Postul Antena 3 să-i facă o ofertă să fie invitată permanentă, pentru că este foarte tare..”
Circ la Antena 3! „Postul Antena 3 să-i facă o ofertă să fie invitată permanentă, pentru că este foarte tare..”

Circ la Antena 3! „Postul Antena 3 să-i facă o ofertă să fie invitată permanentă, pentru că este foarte tare..”

Circ la Antena 3! Totul s-a petrecut la emisiunea lui Mihai Gâdea, unde invitată a fost Hilde Brandl. Liberala a venit cu o ştire bombă, însă a sfârşit prin a fi luată peste picior de realizatorii emisiunii. Apogeul l-a reprezentat intervenţia lui Mircea Badea!

Hilde Brandl a venit cu o BOMBĂ în direct în emisiunea lui Mihai Gâdea: fostul șef ANAF Bogdan Stan a fost numit vicepreședinte în instituție. ”Extraordinar!” a spus Mihai Gâdea. E o știre absolut excepțională a continuat Mugur Ciuvică. Ce e bombă la asta? a întrebat Mihai Gâdea. Hilde Brandl a continuat: Eu cred că trebuie să puneți întrebare. Dvs. cum comentați?. Eu nu comentez” a răspuns Mihai Gâdea. Hilde Brandl i-a spus apoi ironic lui Mugur Ciuvică: Domnule Ciuvică, în general, sunteți adept al comentariilor, nici nu vă recunosc, deja îmi lipsește

„Sunt fan”

În momentul intervenției lui Mircea Badea, realizatorul „În gura presei” a subliniat: „Urmăresc cu atenție și îngrijorare emisiunea „Sinteza Zilei`. Orice emisiune în care este invitată doamna Brandl este un regal. Am această idee ca postul Antena 3 să-i facă o ofertă să fie invitată permanentă, pentru că este foarte tare, sunt cel mai mare fan, probabil la concurență cu dl Ciuvică”. 

Aprecierile lui Mircea Badea pentru Hilde Brandl

Mugur Ciuvică a continuat: „Sigur că a fost foarte interesant ce a spus doamna procuror, dar a cam monopolizat și doamna Brandl nu a avut ocazia să se desfășoare”. ”Întrebările pe care i le-a pus doamna Brandl doamnei procuror sunt foarte interesante și au adus multă lumină în speță. Mărturisesc că nu m-aș fi gândit să pun întrebările alea și de asta recunosc valoarea când o văd”. 

„Este too much”

„Eu mi-aș fi dorit să avem o emisiune în care vorbim mai mult despre fapte pentru români, nu despre acuzații, dar na. E adevărat, trebuie să-i recunosc dlui Badea că e prea mare onoarea pentru mine că mă apreciază într-un asemenea fel. Cred că este too much” a continuat Hilde Brandl. 

„Are dreptate doamna Brandl, în loc să vedem acuzațiile procuroarei DNA la adresa șefei DNA, mai bine vedem acuzațiile doamnei Brandl la adresa guvernului”, a subliniat Mircea Badea. „Sunt fapte” a remarcat Hilde Brandl.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: