Evenimentul Zilei > Actualitate > Un CÎNTĂREŢ din România, ACUZAT că a VIOLAT un copil de 12 ani! „Arăta ca o femeie de 20 de ani”
Un CÎNTĂREŢ din România, ACUZAT că a VIOLAT un copil de 12 ani! „Arăta ca o femeie de 20 de ani”

Un CÎNTĂREŢ din România, ACUZAT că a VIOLAT un copil de 12 ani! „Arăta ca o femeie de 20 de ani”

Unul dintre maneliştii cu priză în rîndul ascultătorilor acestui gen de muzică este citat să se prezinte în faţa judecătorilor pentru a da explicaţii într-un dosar în care este acuzat că a violat o minoră de 12 ani.

Sergiu Chiţişi, un cîntăreţ din Vîlcea, este acuzat că împreună cu un fotbalist, au răpit şi violat o fată de 12 ani. În faţa anchetatorilor, victima a explicat desfăşurarea evenimentelor şi a transmis organelor de cercetare că a încercat să fugă, însă cei doi au împins-o înapoi în maşină şi obligată să întreţină raporturi sexuale. 

Sergiu Marian Chiţişi a susţinut că nu se simte nevinovat, fiindcă minora cu care a făcut sex nu arăta la momentul respectiv de 12 ani, ci de 20. De asemenea, manelistul a explicat că, în opinia lui, dacă fata de 12 ani s-ar fi considerat victima unui abuz sexual, ar fi trebuit să anunţe poliţia imediat, nu după trei zile. "Se anunță poliția imediat, nu după 3 zile, să fim serioşi! Şi arăta de 20 nu de 12", a declarat manelistul. 

Dosarul penal a fost muşamalizat o perioadă. Iar asta din cauza modului în care a fost făcut.  Fără o cercetare la faţa locului, fără audierea unor martori cheie şi fără efectuarea unor confruntări, a fost îngropat rapid de un procuror. Magistratul plătit să apere interesele cetăţenilor a considerat că, la 12 ani, copila avea discernământ şi a făcut de plăcere sex cu doi bărbaţi, în miezul nopţii, pe un teren viran. De asemenea, acelaşi magistrat a ajuns la concluzia că, dacă ar fi fost, într-adevăr, violată, fata putea să fugă. În baza acestor argumente, procurorul a dispus clasarea cauzei. Şocată de decizia "apărătorului legii", minora a solicitat recent, în instanţă, redeschiderea dosarului şi pedepsirea violatorilor, anunţă spynews.ro.

Între timp, unul dintre suspecţi-fotbalistul Ciupercea-a murit, în urma unui infarct chiar în apropiere de locul în care ar fi comis violul, acum trei ani, aşa că singurul care ar mai putea să răspundă în faţa legii este manelistul Sergiu Chiţişi.