Evenimentul Zilei > Monden > Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin? S-a căsătorit la 19 ani FOTO
Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin? S-a căsătorit la 19 ani FOTO

Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin? S-a căsătorit la 19 ani FOTO

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin, una dintre cele mai râvnite femei din media românească, a dezvăluit detalii din cadrul uneia dintre cele mai secretizate relații pe care le-a avut pe plan romantic. „Secretizate”, deoarece s-a întâmplat cu mulți ani în urmă, pe când „Zâna” care l-a fermecat pe primul bărbat cu care s-a și căsătorit avea 19 ani. Puțini cunosc detalii despre prima poveste de iubire a vedetei.

Andreea Marin a fost soție de trei ori, cea mai faimoasă relație a sa fiind fără doar și poate cea cu artistul Ștefan Bănică Jr., împreună cu care are și o fetiță. Vedeta de televiziune a fost familiarizată cu mariajul însă, de la o vârstă fragedă, ea căsătorindu-se pe când nu împlinise nici măcar 20 de ani.

Primul bărbat căruia Andreea Marin i-a jurat dragoste

A trăit împreună cu misteriosul bărbat timp de șapte ani de zile și chiar dacă în prezent sunt despărțiți, „Zâna” spune că poartă un respect deosebit față de acesta. Primul partener de viață al vedetei este un om foarte discret și care se află departe de ochii curioși ai publicului. Spre deosebire de Andreea Marin, acesta se ocupă cu total altceva.

Cum s-a înfiripat povestea de dragoste între cei doi tineri? S-a întâmplat atunci când „Zâna” avea doar 17 ani. Cucerită de farmecul studentului Silviu Maftei, care învăța la Seminarul Teologic „Sfântu Gheorghe” din Roman, orașul natal al Andreei Marin, tânăra și-a luat inima în dinți și pare-se că a făcut primul pas.

Vedeta de televiziune l-a remarcat pe cel care avea să-i devină primul soț la o scenetă de teatru, în anul 1991, unde băiatul juca rolul lui Iisus, potrivit unor informații citate de impact.ro. Ulterior, cei doi au început să petreacă timp împreună, iar relația acestora a devenit o frumoasă poveste de dragoste.

„El n-a făcut nimic rău… dar n-am făcut față”

Dar lucrurile nu au mers tocmai brici. Cei doi parteneri de viață au ajuns să se despartă. Andreea Marin a vorbit despre circumstanțele în care s-a întâmplat acest lucru în emisiunea „În Oglindă”.

„Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la Surprize, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe.

De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a mărturisit Andreea Marin, în legătură cu despărțirea de primul soț.

Zâna a detaliat că a fost mereu „în căutarea acestui ideal”. „Am dat și greș, n-am ales bine sau poate nu a existat potrivire. E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duce în suflet”, a mai spus Andreea Marin.

Cum arată și cu ce se ocupă fostul soț al „Zânei”

Potrivit sursei citate, primul bărbat cu care Andreea Marin a ajuns în fața altarului, Silviu Maftei, a fost preot. A activat în acest domeniu, îndrumând sufletele oamenilor spre Dumnezeu, după despărțirea de vedeta de televiziune, la Biserica Sfântul Dumitru din Huși.

Ulterior, Silviu Maftei a devenit profesor de religie și învață elevii să își deschidă sufletele spre bunătatea Celui de Sus.