Cine este reprezentanta României la concursul Miss Exclusive of the World 2015

Cine este reprezentanta României la concursul Miss Exclusive of the World 2015

Potrivit unui comunicat remis miercuri de Agerpres, câştigătoarea a fost aleasă în urma selecţiei naţionale Miss Exclusiv România, competiţie care a fost organizată de agenţia ExclusivEvents, deţinătoarea licenţei Miss Exclusive of the World în ţara noastră.

Mihaela Bosca a fost desemnată oficial să reprezinte România în competiţia Miss Exclusive of the World 2015, care se va desfăşura în Turcia, în perioada 27 iulie - 17 august. 

Finala concursului, la care vor participa concurente din 50 de ţări, va avea loc pe 15 august, în Amfiteatrul antic din Cesme, Turcia. 

Ne puteți urmări și pe Google News

"Mihaela Bosca este una dintre cele mai frumoase, ambiţioase şi inteligente ambasadoare a frumuseţii delegate de agenţia noastră în cei peste 16 ani de activitate. Deşi este la prima sa experienţă de acest gen, Mihaela are frumuseţea, carisma şi inteligenţa necesare pentru a ne reprezenta ţara cu cinste. Ea este un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase ce îşi doresc să promoveze valorile României peste hotare", a declarat Ernest Hadrian Bohm, reprezentantul agenţiei ExclusivEvent şi preşedintele Miss Exclusiv Of The World România.

Potrivit Agerpres, Mihaela are 23 de ani, 1,78 m înălţime, dimensiuni 89 - 60 - 91 şi este născută în Sighetul Marmaţiei. Este absolventă a Facultăţii de Litere profil română-franceză din cadrul Universităţii de Nord Baia Mare şi este la prima sa experienţa internaţională de acest gen. 

"Ocazia de a participa la o competiţie internaţională de frumuseţe este un privilegiu, o onoare, dar în acelaşi timp presupune şi o mare responsabilitate. Într-o asemenea competiţie nu te prezinţi doar pe tine, ci reprezinţi ţara în care te-ai născut, ţară care te-a format, locul de unde ai luat tot ce porţi în suflet toată viaţa. În cazul meu, voi reprezenta o Românie frumoasă, cu o mare valoare culturală, istorică şi etnofolclorică, o ţară care are multe de spus şi de arătat. Din acest motiv, nu îmi va fi deloc greu să insuflu tuturor spectatorilor şi telespectatorilor care vor urmări această competiţie un sentiment plăcut legat de România şi dorinţa de a o vizita. Această oportunitate pentru mine personal este un examen, un test de maturitate, o şansă de a mă vedea ce fel de român sunt, cât am învăţat de-a lungul anilor şi cât pot să transmit şi altora mai departe", a declarat Mihaela Bosca. 

Toţi românii sunt invitaţi să urmărească evoluţia Mihaelei din Turcia vizitând pagina ei oficială de Facebook "Miss Exclusiv România" - http://www.facebook.com/miss.exclusiv.romania.fan.page - pagina unde vor putea vota România. 

"Avem nevoie de cât mai multe like-uri pe pagina de facebook din partea românilor pentru a o susţine pe Mihaela în cursa pentru câştigarea coroanei Miss Exclusive of the World 2015. Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiţiei din Turcia", se arată în comunicatul citat.