Cine este Monica Odagiu. Actrița implicată în tragedia din zona Bisericii Luterane a jucat în Teambuilding. Video

Cine este Monica Odagiu. Actrița implicată în tragedia din zona Bisericii Luterane a jucat în Teambuilding. Video Sursa foto. Facebook

Monica Odagiu, despre care se spune că este autoarea tragicului accident în urma căruia a murit în bărbat de 35 de ani, s-a aflat în lumina reflectoarelor încă din copilărie. A făcut parte din trupa „Lala Band, iar mai apoi a apărut în diferite producții de teatru și de televiziune. De asemenea, este cunoscută, în lumea mondenă, datorită relației pe care a avut-o cu Dan Bittman, solistul Holograf.

Un om a murit într-un tragic accident de circulație, în centrul Bucureștiului, în zona Bisericii Luterană, duminică, 9 aprilie, de sărbătoarea Floriilor. Mașina condusă de actrița Monica Odagiu a lovit un bărbat în vârstă de 35 de ani care ar fi traversat printr-un loc nepermis. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-au produs cumplitul eveniment. Despre Monica Odagiu, cea care a condus mașina care a provocat accidentul soldat cu moartea bărbatului de 35 de ani, se știe că este o actriță care a apărut în mai multe producții și show-uri de televiziune.

Tânăra actriță s-a născut în București, în anul 1996 și a apărut în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă. Din copilărie, Monica Odagiu a avut înclinații artistice, astfel că a participat alături de sora sa, Ana, dar și de tatăl lor, Gelu Odagiu, la diferite evenimente muzicale.

La vârsta de 7 ani, Monica Odagiu a susținut un concert de pian la Paris, în capitala Franței. Se știe despre ea că a studiat mulți ani pianul, iar mai apoi chitara. Talentul muzical au dus-o în trupa Lala Band, alături de care a cântat o perioadă. Ulterior a decis să lase muzica în plan secund și să se dedice actoriei. Monica Odagiu a jucat, de-a lungul timpului, în „Pariu cu viața”, „Mia își ratează răzbunarea”, „16 Blows (lovituri)” și „Chororo”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Monica Odagiu a mai participat și la emisiunea concurs „Vocea României”, produsă de Pro TV, dar și în pelicula „Teambuilding”.

În 2016, pe când era studentă la actorie și juca în serialul „Pariu cu viața” de la Pro TV, tânăra a avut o colaborare cu Dan Bittman pentru piesa „Stau cu picioarele în apă rece”. Ulterior, această colaborare s-a transformat într-o relație de dragoste, cei doi formând un cuplu.

Sursa foto: Facebook

Tragedia în care a fost implicată Monica Odagiu

Un grav accident de circulație s-a produs pe 9 aprilie, în București, în zona Bisericii Luterană, în urma căruia un bărbat de 35 de ani a murit. Acesta a fost lovit de o mașină condusă de actrița Monica Odagiu. Ea a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a anunțat Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

Monica Odagiu a declarat la scurtă vreme după producerea tragicului eveniment că bărbatul i-a sărit în față și nu a putut să-l evite.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabiliri cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul de circulaţie.