Evenimentul Zilei > Monden > Cine este cel mai mare dușman al Elenei Udrea. O atacă constant, chiar și după ce a intrat în închisoare
Cine este cel mai mare dușman al Elenei Udrea. O atacă constant, chiar și după ce a intrat în închisoare

Cine este cel mai mare dușman al Elenei Udrea. O atacă constant, chiar și după ce a intrat în închisoare

Elena Udrea nu scapă de atacurile celui mai mare dușman al ei, chiar și după ce a fost condamnată la închisoare. El a așteptat-o, marți, în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) acolo unde s-a prezentat pentru a cere eliberarea.

Protestatarul Marian Moroșanu, zis Ceaușescu, a fost marți prezent în fața ÎCCJ, acolo unde Elena Udrea s-a dus pentru a cere eliberarea judecătorilor. El a strigat după mașinile în care se afla fostul ministru al turismului și a făcut-o borfașă pe Elena Udrea.

Lunile trecute, protestatarul Ceaușescu a dezvăluit întru-un interviu că îi face „borfași” și „hoți” pe politicienii pe care îi așteaptă în instanțe pentru a le reaminti că simplii cetățeni i-au pus în funcții, iar ei în loc să „facă ceva pentru noi, fac pentru ei”.

El a explicat că plănuiește să se țină cu telefonul mobil după inculpații VIP încă 20 de ani, potrivit ziare.com.

Elena Udrea, în fața judecătorilor

Elena Udrea a mers, marți, în fața judecătorilor pentru a cere eliberarea din închisoare. Ea s-a prezentat la costum și pe tocuri, însă decizia s-a amânat pentru 10 octombrie, întrucât, în același dosar, avocatul lui Rudel Obreja a cerut amânarea din motive de sănătate, potrivit româniatv.net.

Elena Udrea a cerut să fie adusă fizic în fața magistraților Înaltei Curți legat de recursul în casație pe care l-a promovat în dosarul Gala Bute. Până acum, fostul politician a acceptat să fie audiată prin videoconferință la Penitenciarul Târgșor, însă acum a cerut special să fie adus la instanță, ceea ce s-a și întâmplat.

Probabil, fostul ministru speră ca prin prezența ei să îi convingă pe judecători să îi dea câștig de cauză, ceea ce până acum nu s-a întâmplat. Elena Udrea a pierdut o altă cale extraordinară de atac, o contestație în anulare, pe care magistrații i-au respins-o vineri. Iar săptămâna trecută a fost ziua fetiței ei, însă fostul ministru nu a putut să-i fie alături pentru că nu a reușit să iasă de după gratii.

Fostul ministrul al turismului se află după gratii de mai bine de cinci luni după ce condamnarea din dosarul Gala Bute a rămas definitivă.