Cine e, de fapt, femeia găsită moartă în mașină, la Focșani

Cine e, de fapt, femeia găsită moartă în mașină, la Focșani

Ies la iveală noi amănunte legate de descoperirea macabră făcută la Focșani. Femeia găsită decedată pe bancheta din spate a propriei mașini făcea bani pe bandă rulantă.

Descoperirea macabră făcută la Focșani a cutremurat o țară întreagă.  Cei care au cunoscut-o pe femeia găsită moartă pe bancheta din spate a  mașinii, într-o parcare, sunt încă șocați. Femeia era cunoscută în oraș ca o antreprenoare de succes cu două afaceri la activ.

Femeia găsită moartă la Focșani făcea bani conducând două afaceri de succes

Descoperirea macabră a fost făcută în data de 25 octombrie într-o parcare din Focșani. Femeia găsită pe bancheta din spate a mașinii este Camelia Tuvene. Aceasta avea 32 de ani și era destul de cunoscută în orașul în care locuia. Totul datorită celor două afaceri de succes pe care aceasta le deținea.

Este vorba despre un salon de înfrumusețare, dar și despre o curățătorie de încălțăminte. Femeia avea o căsnicie de mai bine de 14 ani și avea patru copii.

Ne puteți urmări și pe Google News
Femeie găsită moartă pe bancheta din spate a mașinii

Sursa:EVZ

Chiar soțul acesteia a fost cel care a făcut descoperire șocantă. Bărbatul și-a găsit soția moartă pe bancheta mașinii sale, un Audi. Se pare că autoturismul era parcat în zona respectivă de mai multe zile. Cu toate că acesta a fost zărit de mai multe persoane în parcarea Mausoleului din Focșani, nimeni nu ar fi bănuit că în interior s-ar putea afla femeia decedată.

A dispărut de acasă

Femeia a fost a dispărut de acasă în urmă cu câteva zile și nu am mai revenit. Îngrijorat de situație, soțul acesteia a fost cel care a anunțat poliția. Bărbatul a plecat singur în căutarea partenerei de viață și astfel a găsit mașina într-o parcare. Autoturismul era parcat la nici 4 km distanță de locuința acesteia. Din primele informații furnizate de medici se pare că femeia a decedat cu mult timp înainte ca aceasta să fie găsită. Astfel,  nu au fost aplicate manevre de resuscitare.

Totodată, pe corpul femeii nu au fost găsite semne de violență.

O anchetă a fost deschisă în acest sens.