Evenimentul Zilei > Sport > Cine ajunge la CSU Craiova?! Favoritul a fost deja numit. Nume greu, abia întors în țară
Cine ajunge la CSU Craiova?! Favoritul a fost deja numit. Nume greu, abia întors în țară

Cine ajunge la CSU Craiova?! Favoritul a fost deja numit. Nume greu, abia întors în țară

Laurențiu Reghecampf a devenit favoritul pentru postul de antrenor al CSU Craiova, după ce Cristiano Beregoi și-a anunțat demisia.

După ce Cristiano Bergodi şi-a anunţat intenţia de a demisiona, la finalul celui de-al doilea meci consecutiv pierdut acasă, 0-1 cu Chindia, conducătorii celor de la CS U Craiova au demarat căutările pentru a negocia cu un alt tehnician.

Favorit pentru postul de antrenor al echipei din Bănie este Laurențiu Reghecampf.

Atât cele două eşecuri la rând pe teren propriu, dar şi atmosfera din club, unde simte că nu mai este dorit, l-au determinat pe Bergodi să renunţe.

„Nu vreau să stau în cer în ciuda sfinţilor” a spus Bergodi când şi-a anunţat intenţia de a demisiona.

Prima variantă a lui Mihai Rotaru pentru înlocuirea lui Bergodi este Laurenţiu Reghecampf (45 de ani), care s-a despărţit recent de Al Wasl. În cazul în care va alege echipa din Craiova, „Reghe” ar fi adversar în campionat cu cei din familie – Anamaria Prodan fiind investitor la FC Hermannstadt – dar şi cu colaboratorii săi din trecut, Thomas Neubert şi Toni Petrea, de la FCSB.

Reghecampf, care locuieşte acum în Dubai, este „în cărţi” şi pentru a prelua formaţia Al Shabab, din Arabia Saudită, la care evoluează fostul portar de la CFR, Arlauskis. Soțul Anamariei Prodan a mai antrenat în Craiova în 2011, pe FC U Craiova, echipa condusă acum de fiul lui Adrian Mititelu, dar a plecat, după un conflict cu fraţii Costea.

Eugen Neagoe, a doua variantă a lui Mihai Rotaru pentru postul de antrenor al CS U Craiova

Dacă nu va reuşi să-l convingă pe Reghecampf să vină în Bănie, Mihai Rotaru ia în calcul să-i ofere o şansă lui Eugen Neagoe, antrenor liber de contract, care şi-a declarat în mai multe rânduri ataşamentul faţă de trupa din Craiova, inclusiv când a fost adversarul alb – albaştrilor.

Deşi Emil Săndoi s-a autopropus pentru a prelua formația olteană, la finalul meciului direct, de vineri seara, el nu reprezintă o variantă pentru Mihai Rotaru.

Săndoi a colaborat cu Rotaru în sezonul 2014 – 2015, când a făcut pereche pe banca tehnică a Craiovei cu actualul preşedinte al clubului, Sorin Cârţu, echipa având atunci o serie de 19 meciuri consecutive în campionat fără înfrângere, scrie Prosport.