Evenimentul Zilei > Actualitate > DEMIS de la naționala României, Christoph Daum are MARI ȘANSE de a prelua un „titan” al Europei
DEMIS de la naționala României, Christoph Daum are MARI ȘANSE de a prelua un „titan” al Europei

DEMIS de la naționala României, Christoph Daum are MARI ȘANSE de a prelua un „titan” al Europei

După experiența dezamăgitoare pe banca naționalei României, tehnicianul german Christoph Daum (64 de ani) se numără printre favoriții care se luptă pentru a prelua formația Bayern Munchen.

Cel mai probabil, actualul antrenor al trupei bavareze, Jupp Heynckes (70 de ani), nu va mai fi la cârma lui Bayern din sezonul viitor. Recent, jurnaliștii de la Bild au dat startul unui sondaj, prin intermediul căruia fanii au început să voteze tehnicianul favorit pentru Bayern. În prezent, Daum ocupă locul al doilea în acest clasament, cu 18% dintre voturi, iar pe prima poziție se situează croatul Niko Covaci (19% dintre voturi). La acest sondaj au participat până acum 40.000 de fani, potrivit „Bild”, iar Daum a depășit nume de calibru precum Arsene Wenger, Louis van Gaal, Leonardo Jardim, Unai Emery sau Mauricio Pochettino.

De-a lungul carierei de antrenor în Germania, Christoph Daum le-a mai pregătit pe FC Koln, Stuttgart, Leverkusen și Frankfurt.