Evenimentul Zilei > Monden > Christina Ich, internată de urgenţă! Imagine-şoc de la spital
Christina Ich, internată de urgenţă! Imagine-şoc de la spital

Christina Ich, internată de urgenţă! Imagine-şoc de la spital

Christina Ich nu mai scapă de necazuri, după naştere parcă  nimic nu-i mai merge bine.

Christina Ich a avut probleme şi în vacanţă. S-a  confrunt cu o alergie, iar anunţul a fost făcut chiar de ea pe Instastory. Mai nou, tot pe Instagram a postat o imagine cu ea în spital şi din ce se poate deduce din imaginea de mai jos,  se află în perfuzii din cauza anemiei.

Christina Ich nu e străină de această problemă de sănătate și a etichetat-o pe Anca Serea, spunând că nu este singura care se confruntă cu astfel de probleme de sănătate.

Anca Serea, momente grele: ”Nu o să-mi revin”. Ce probleme de sănătate a întâmpinat vedeta
După ce s-a speculat că Anca Serea și Adi Sână ar avea al 7-lea copil, acum aflăm că Anca a trecut prin momente cumplite, legate de sănătatea ei.

Anca Serea, soția lui Adi Serea și mama a 6 copii, a ajuns la spital din cauza unei probleme de sănătate. Acestea a trecut prin momente înfricoșătoare, dar acum starea ei este una bună, depășind situația neplăcută.

După momentul greu prin care a trecut, frumoasa Anca Serea a fost nevoită să discute cu urmăritorii ei de pe internet, dorind să-i pună la curent cu starea ei actuală de sănătate, anunțând faptul că s-a întors, cu bine, acasă.

Cristina Ich  este recunoscută şi apreciată în primul rând pentru sinceritatea sa  din mediul online unde le ține la curent cu mai toate activitățile ei de zi cu zi pe cei care o urmăresc. Christina Ich le învață pe tinere  cum ar trebui să se comporte în societate, le recomandă cărți, dar și produse cosmetice care dau roade.

Dar viaţa ei nu pare să fie chiat atât de liniştită

Chrstina Ich a fost protagonista unui scandal în luna aprilie a acestui an, după ce a făcut parte dintr-o campanie de donații pentru Institutul Cantacuzino. Influencerița a fost acuzată că a fost plătită pentru a face publicitate campaniei de donare. Ea a fost pusă la zid de Cetin Ametcea care nu credea că vedeta a acceptat să promoveze camapania fără a primi bani. În același scandal a fost implicat și Flick alături de Răzvan Popescu, informează wowbiz.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.