Potrivit Jandarmeriei, 4.000 de persoane au participat la acest marș, o manifestarea care nu a fost nici pe departe pașnică, așa cum o anunțau jurnaliștii Antena 3. Urmăriți în galeria foto o serie de imagini cu protestatarii păcăliți de de minciuna confiscării Antena 3

O jurnalistă de la B1 TV a fost lovită cu piciorul în spate de un protestar, o ziristă de la Vice.com a fost la un pas să fie linșat de mulțime, reporterii de la alte televiziuni au fost și ei înjurați și bruscați, iar traficul a fost blocat.

După ce Curtea de Apel București a decis confiscarea clădirii de la adresa Șoseaua Bucureşti – Ploieşti, nr. 25 – 27, imobil în care are sediul Antena 3, vedetele postului au demarat o campanie de dezinfomare a publicului în care se susţine că măsura luată de instanţă vizează libertatea de exprimare a jurnaliştilor și au chemat telespectatorii să participe la o ”plimbare” în jurul Palatului Cotroceni.

Ce au omis să spună ziariștii de la Intact este faptul că imobilul în care funcţionează Antena 3 nu a fost proprietatea acestei televiziuni, ci a Givco, iar instanţa a confiscat proprietăţi ale Grivco.  "Confiscarea terenurilor și cladirilor care au aparținut Institutului de Cercetări Alimentare nu vizează posturile de televiziune ce i-au aparținut lui Dan Voiculescu", a explicat ieri Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA.

Te-ar putea interesa și: