Evenimentul Zilei > Social > China, zdrobită! Adevărul despre izbucnirea Pandemiei! Filmare cu camera ascunsă
China, zdrobită! Adevărul despre izbucnirea Pandemiei! Filmare cu camera ascunsă

China, zdrobită! Adevărul despre izbucnirea Pandemiei! Filmare cu camera ascunsă

Postul de televiziune britanic ITV a reușit să intre în posesia unor filmulețe înregistrate care dovedesc responsabilitatatea autorităților chineze în mușamalizarea izbucnirii pandemiei Covid-19 .

Adevărul despre izbucnirea pandemiei. În mai multe înregistr[ri făcute cu camera ascunsă, profesioniștii din domeniul medical din Wuhan recunosc  că știau că virusul SARS-Cov-2 este mortal. cu mult înainte ca oficialii chinezi să recunoască acest fapt.

Adevărul despre izbucnirea pandemiei

Primele decese s-ar fi înregistrat în decembrie 2019. Cu toate acestea, China a informat OMS cu privire la 27 de cazuri de boală necunoscută pe 31 decembrie 2019. Primele decese le-a recunoscut la jumătatea lunii ianuarie.


Istoria secretă. Profeția unui KGB-ist. Victoria postumă a URSS împotriva Occidentului


De asemenea, medicii spun cî aveau informații clare că virusul de transmite de la om la om. Spitalelor li s-a ordonat, însă, „să nu spună adevărul”.

„Ni s-a spus să nu vorbim”

„Știam că acest virus se transmite de la om la om. Dar când am participat la o ședință de spital, ni s-a spus să nu vorbim „, a spus un medic. „Liderii provinciali au spus spitalelor să nu spună adevărul”, rcunoaște un altul.

„De fapt, la sfârșitul lunii decembrie sau începutul lunii ianuarie, ruda cuiva cunoscut a murit de acest virus. Mulți dintre cei care locuiau cu el au fost, de asemenea, infectați, inclusiv oameni pe care îi cunosc”, a mărturisit un al treilea specialist chinez.


Gates dă marea lovitură! Se face stăpân pe America


Chiar și cererile de a renunța la festivitățile Anuui Nou Lunar au fost response. Autoritățile doreau „să se prezinte în fața lumii ca o societate armonioasă și prosperă”.

Adevărul despre izbucnirea pandemiei. “Ar fi putut fi evitată”

Specialistul în boli infecțioase, dr. Yi-Chun Lo, de la Centrele pentru Controlul Bolilor din Taiwan, a declarat pentru programul ITV că „pandemia ar fi putut fi evitată la început dacă China ar fi transparentă cu privire la focar”. „Gestionarea timpurie a focarului a fost o mizerie, un eșec. Cred că pandemia ar fi putut fi evitată la început dacă China ar fi fost transparentă în ceea ce privește focarul și ar fi furnizat rapid informațiile necesare lumii:”, sus’ine dr. Yi-Chun Lo.

Adevărul despre izbucnirea pandemiei. Se adună probele împotriva Chinei

Guvernul chinez a refuzat să comenteze, dar Beijingul a respins în mod repetat acuzațiile de mușamalizare și a declarat că a furnizat informații în timp util, îndată ce a aflat faptele.

Luni, un nou raport al unui grup de experți susținut de OMS a spus că este „clar” că „măsurile de sănătate publică ar fi putut fi aplicate cu mai multă forță de către autoritățile locale și naționale de sănătate din China” în ianuarie trecut.Grupul a fost înființat în iulie anul trecut, după ce mai multe țări, inclusiv Australia, au cerut o anchetă.

Vinerea trecută, Departamentul de Stat american a afirmat că unii cercetători de la un institut din Wuhan au acuzat au posibile simptome ale Covid-19 cu săptămâni înainte ca focarul să iasă la iveală, scrie ziarul britanic Daily Mail.

La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea