Evenimentul Zilei > Economie > China a bătut palma cu România. Proiect uriaș pentru investitori și turism
China a bătut palma cu România. Proiect uriaș pentru investitori și turism

China a bătut palma cu România. Proiect uriaș pentru investitori și turism

China ar putea deveni unul dintre principalii pareteneri de afaceri pentru România. Camera de Comerț și Industrie România-China a pus bazele primului proiect destinat promovării produselor românești pe piața celui mai influent stat din Asia.

Unul dintre principalele obiective ale sucursalei Shanghai a Camerei de Comerț și Industrie România-China este să promoveze produsele românești pe piață din China.

„La fiecare târg organizat la Shanghai la care participa firme din România, noi le stăm la dispoziție cu informații despre piață locală, identificarea unor posibili parteneri chinezi, transport, procedure vamale șamd”, au transmis reprezentanții Camerei de Comerț de pe tărâm asiatic.

De asemenea, producătorii români primesc un puternic sprijin din partea Ambasadei României la Beijing și a Consulatului României la Shanghai.

„Prin programul de turism „OK România”, ce va fi lansat oficial de către Cameră în vara acestui an, dorim să atragem cât mai mulți cetățeni chinezi în România și în Europa de est”, este anunțul făcut de reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie România-China.

Programul de turism „OK România”, conceput cu sprijinul Ambasadei României la Beijing, este primul proiect de acest gen din România destinat exclusiv Chinei.