Dinamo este într-o situație critică, atât din punct de vedere financiar, cât și în ceea ce privește rezultatele. „Câinii” au ajus, acum, la tri înfrângeri consecutive sub comanda lui Adi Mihalcea. Potrivit GSP.ro, conducerea lui Dinamo încearcă la o mutare disperată. Oficialii din Ștefan cel Mare l-au sunat pe Cosmin Contra, liber de contract, și i-au propus să preia banca tehnică a echipei.

Negoiță & Co. speră, astfel, ca „Guriță” să accepte oferta de a fi director tehnic și să lucreze cu prietenul și nașul său, Adrian Mihalcea.

Deși Contra a anunțat că nu se gândește la o revenire în fotbalul din România, conducerea lui Dinamo încearcă să-l convingă din răsputeri pe fostul selecționer al naționalei „tricolore” pentru a ajuta echipa să scape din zona retrogradării. „Guriță” este ultimul antrenor care a dus Dinamo în play-off, în sezonul 2016/2017. Mai mult, „câinii” au luptat cu șanse la titlu până în ultima etapă. Au terminat pe locul 3, la 4 puncte în spatele campioanei Viitorul și tot la 4 de rivala FCSB, mai scrie sursa citată.

Dinamo se află într-o situaţie critică în clasamentul Ligii 1. Este pe penultimul loc, direct retrogradabil, cu 17 puncte. La egalitate cu Chindia şi la două lungimi în faţa celor de la Politehnica Iaşi. De asemenea, “câinii” mai au şi două restanţe de disputat.

Cornel Dinu i-a atacat pe jucătorii lui Dinamo și pe Negoiță

„Clubul la care am crescut eu nu are nicio legătură cu decadența la care s-a ajuns. E foarte simplu de așeazat totul. Nu a fost niciodată o asemenea diferență între «Dinamoul», că nu mai e Dinamo, ci o încropeală de la Rin, și Steaua, că tot Steaua e. Poate a fost cea mai cruntă prezență a tradiției lui Dinamo în «Ștefan cel Mare». Nu a fost niciodată o asemenea diferență, mai ales în prima repriză. Steaua a avut cinci ocazii, iar Dinamo a avut una, o reluare cu latul a glumei de jucător care se numește Lazăr.

A fost o diferență totală. Per total s-a jucat direct, peste cele două cupluri de fundași. Cristea și Miron au rezitat mai bine decât bietele jaloane, nepregătite total de la Dinamo. Grigore și Popescu abia se întorc. Jucătorii de la Steaua s-au distrat cu așa-zisele speranțele ale lui Dinamo.

Dinamo a fost altceva. E «Dinamoul». Acum e o batjocorire a acestei tradiții, făcută, realizată și dusă în extremul decadenței de «Nevoiță!». El nu are nicio legătură cu fotbalul. Faptul că ajuns la Dinamo ar trebui să dea coșmaruri celor care l-au lăsat ca dintr-un simplu sponsor să fie omul care să folosească legenda fotbalului românesc ca propria afacere. «Nevoiță» doar a furat propria echipă și a făcut-o o afacere personală. A vândut baza de la Săftica familiei sale, ca să fugă de ANAF”, a declarat Cornel Dinu la GSP LIVE.