Chelsea, salvată la Liverpool de un autogol

Chelsea, salvată la Liverpool de un autogol

Primul duel din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, disputat aseară, pe „Anfield Road“, s-a încheiat la egalitate: FC Liverpool - Chelsea Londra 1-1.

„Cormoranii“ au punctat cu două minute înainte de pauză prin olandezul Dirk Kuyt, un jucător cu care, mai mult ca sigur, se vor confrunta şi fotbaliştii din naţionala României în Grupa C de la Euro 2008.

Liverpool a dominat meciul, finalul aparţinându-le în totalitate elevilor lui Rafael Benitez. În ultimele secunde de joc, după ce „cormoranii“ au ratat o ocazie uriaşă de a-şi face bagajele pentru finala de la Moscova, Chelsea a dat o neaşteptată lovitură, Riise egalând printr-un autogol stupid.

Deznodământul înfruntării dintre Liverpool şi Chelsea va fi cunoscut pe 30 aprilie, după returul de pe „Stamford Bridge“. „Cormoranii“ şi „albaştrii“ se înfruntă pentru a treia oară în ultimii patru ani în semifinalele Ligii Campionilor, în precedentele două întâlniri Liverpool având câştig de cauză.

Ne puteți urmări și pe Google News

În a doua semifinală a Ligii Campionilor se înfruntă FC Barcelona şi Manchester United, prima manşă urmând să se dispute astăzi, pe stadionul „Camp Nou“, unde „diavolii roşii“ au câştigat în 1999 finala cu Bayern München. Returul este programat pe 29 aprilie, la Manchester.