Barron Trump merită șansa pe care orice copil o are — să fie copil. Să aperi fiecare copil înseamnă să te opui politicilor președintelui SUA care îi afectează pe aceștia”, a scris Chelsea Clinton, în vârstă de 36 de ani, pe contul său de Twitter, neratând ocazia de a lansa o săgeată în direcția lui Donald Trump, cel care a învins-o pe mama sa Hillary în alegerile prezidențiale din 8 noiembrie 2016.

Chelsea s-a aflat și ea în atenția presei în perioada în care a locuit la Casa Albă, între 1993-2001, în timpul administrației tatălui ei, Bill Clinton

Încă de când tatăl său Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale, Barron a fost ridiculizat pe rețelele sociale. Chiar în seara alegerilor, au apărut numeroase comentarii pe tema figurii plictisite afișate de micul Barron, care a căscat de mai multe ori în timp ce tatăl său își sărbătorea victoria împreună cu susținătorii săi, la Trump Tower din New York.

Căscat frecvent și semne de plictiseală care s-au repetat vinerea trecută la ceremonia de învestitură, când tatăl său a devenit oficial cel de-al 45-lea președinte al SUA. 

Totuși, deocamdată Barron se va menține departe de camerele de luat vederi ale presei de la Washington, deoarece până termină școala va rămâne să locuiască cu mama sa, Melania Trump, la New York, titrează unimedia.info