Evenimentul Zilei > Actualitate > Cheloo, REACȚIE VIOLENTĂ după incidentul din Odorheiul Secuiesc. Ce i-a fi FĂCUT artistul VÂNZĂTOAREI: cuvintele s-au VIRALIZAT
Cheloo, REACȚIE VIOLENTĂ după incidentul din Odorheiul Secuiesc. Ce i-a fi FĂCUT artistul VÂNZĂTOAREI: cuvintele s-au VIRALIZAT

Cheloo, REACȚIE VIOLENTĂ după incidentul din Odorheiul Secuiesc. Ce i-a fi FĂCUT artistul VÂNZĂTOAREI: cuvintele s-au VIRALIZAT

Celebrul Cheloo nu a putut să stea departe de incidentul din Odorheiul Secuiesc, acolo un bărbat a fost refuzat să fie servit pentru că vorbea în română, și a avut o reacție acidă la adresa vânzătoarei.

Membrul formației Paraziții le-a explicat fanilor său din mediul virtual cum ar fi reacționat el dacă ar fi fost îl locul bărbatului refuzat de vânzătoare. „De eram acolo, le dadeam numai fatale, îi şi băteam pe ăia şi făceam rasism cu ei pe faţa”, a scris artistul care activează pe Facebook cu numele de ECLIPSE.

Ce s-a întâmplat?

O angajată a unui hipermarket din Odorheiul Secuiesc a refuzat să servească un client, deoarece acesta nu vorbea limba maghiară. Mai mult decât atât, aceasta i-ar fi adresat și injurii conform imaginilor filmate de cel în cauză.

ADEVĂRUL din spatele incidentului din ODORHEIU SECUIESC. Ce SECRETE au scos la lumină CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

Bărbatul a cerut o porţie de mici, iar angajata i-a luat banii, în timp ce i-a spus ceva în limba maghiară. Se presupune că puținele cuvinte adresate ar fi conținut o înjurătură.
 
Din filmarea realizată cu telefonul „victimei” reiese că acesta a fost tratat cu dispreţ de angajata Kaufland, dar şi de ceilalţi localnici, care i-au indicat că vânzătoarea nu cunoaște limba română și că dacă vrea să fie servit ar trebui să învețe maghiara.