Evenimentul Zilei > Monden > Chefi la cuțite. Răsturnare de situație! Cine a câștigat proba de gătit pe echipe
Chefi la cuțite. Răsturnare de situație! Cine a câștigat proba de gătit pe echipe

Chefi la cuțite. Răsturnare de situație! Cine a câștigat proba de gătit pe echipe

O nouă răsturnare de situație la Chefi la Cuțite. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca acest concurent să piardă duelul și să părăsească compeția atât de repede.

După ce s-au întrecut în pregătirea unore rețete demne de a fi servite la Business Class, concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de juriu.

În ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au primit de la Gina Pistol misiunea de a pregăti farfurii cât mai gustoase și mai aspectuoase.

Sorin Bontea a ales să pregătească o rețetă pe bază de somon, Florin Dumitrescu a mizat pe un file de pește alb, în timp ce Cătălin Scărlătescu și-a pus toate speranțele într-un farfurie cu piept de rață, pară și piureuri.

Cine a câștigat proba de gătit pe echipe în ediția 38 din sezonul 8 „Chefi la cuțite

Emoțiile au fost mari, fiindcă votul dat de angajații aeroportului „Henry Coandă” trimite două echipe la duel și, la final, un concurent este eliminat din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Banda a început să meargă, jurații au degustat atent și au analizat fiecare detaliu, de la gust și culoare și până la plating. Apoi, cu multe emoții, concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat verdictul.

Dintre toate farfuriile, cea pregătită de Cătălin Scărlătescu a primit de departe cele mai multe voturi: nouă din unsprezece!

La duel!

Concurenții din echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la duel și au primit din partea Ginei Pistol o temă interesantă: fluide!

Se pare că proba de fluide i-a cam dat ceva bătăi de cap lui Alberto Chelu, căci textura preparatului său a semănat mai degrabă a piure decât a supă și acest lucru a fost taxat din plin la notele oferite de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, la degustare, în ediția 38 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Așa că, după ce l-a pierdut pe Vincent Lointier, Florin Dumitrescu a pierdut o piesă grea, din nou: Alberto Chelu, cuțitul de aur, părăsește competiția, după ce a primit cel mai mic punctaj la proba de gătit, la duel, potrivit Antena1.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: