CFR, blocat de autobază

CFR, blocat de autobază

Campioana „en-titre” nu a reuşit ieri decât o remiză, 1-1, cu Pandurii Târgu-Jiu, echipă antrenată de durul Sorin Cârţu.

CFR Cluj şi Pandurii Târgu-Jiu, două echipe care şi-au îndeplinit obiectivele în acest sezon, s-au întâlnit, ieri după-amiază, într-un meci care din start nu promitea nimic. Motiv pentru care suporterii clujeni nu au dat buzna la stadion să-i vadă pe „feroviari” la lucru, în ultima partidă disputată în Gruia în acest sezon.

Doar 5.000 de spectatori au fost prezenţi ieri în tribune. Cei rămaşi acasă nu au avut prea multe de pierdut. În startul jocului, oltenii au dat impresia că „îşi doresc mai mult victoria” şi, după un rateu al lui Raskovici, a picat golul lui Martinovici (32). Pentru „autobaza” lui Sorin Cârţu, bucuria a durat doar opt minute. Yssouf Kone a profitat de „o pasă filtrantă” a lui Tony şi a marcat cu un şut sub bara lui Stanca.

În repriza a doua s-a jucat mai mult la voia întâmplării. Pe final, în ciuda presiunii gazdelor, golul izbăvitor n-a venit. Cei de la Pandurii încep să devină „naşii” „vişiniilor”. CFR n-a mai reuşit o victorie în faţa echipei din oraşul lui Brâncuşi din octombrie 2007. Tony vrea galerie la Târgu-Jiu CFR Cluj rămâne şi după acest rezultat pe locul patru în clasament. Campionii mai au de disputat două meciuri în acest sezon: cu Gaz Metan, la Mediaş, în ultima etapă a campionatului, şi cu FC Timişoara, în finala Cupei României, la Târgu-Jiu. La finalul partidei, căpitanul Tony a făcut un apel la suporteri să vină în număr cât mai mare pe 13 iunie, la Târgu-Jiu, pentru a susţine echipa în ultimul act Cupei României.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tot ieri, fundaşul Tony - „Pitbull-ul” a oferit un tricou unui copil de la Şcoala Specială Transilvania, care a fost desemnat cel mai înfocat suporter al echipei din Gruia. Meciul de la Cluj a fost primul în Liga I pentru arbitrul de centru Florin Ghimbăşan. Braşoveanul s-a achitat bine de sarcini. „Primele 45 de minute au fost o pedeapsă pentru noi. După pauză a fost mai bine. Din păcate, avem o atitudine pasivă în meciurile de acasă. ’’ Antonio Conceicao antrenorul echipei CFR Cluj

LIGA I

CFR CLUJ - PANDURII. . . . . . . . . . 1-1 Marcatori: Y. Kone (40) / Martinovici (32) CFR CLUJ: Claro 5 - Tony 6, Viera 5, Alcantara 5, Panin 5 - Dani 6 - Mara 5 (31, Deac 5), Peralta 5 (60, Ruiz 5), Culio 6, Dubarbier 6 - Y. Kone 7. Antrenor: Antonio Conceicao PANDURII: Stanca 6 - Popete 5, Martinovici 6, Chibulcutean 6, Cardoso 5 - Fl. Stîngă 5, Murgan 5, Vasilache 5 (88, Pârvu), Grecu 6 - Tremonti 6 (57, Tilincă 6), Raskovici 6 (73, Arieta 5). Antrenor: Sorin Cârţu Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” - Cluj; Spectatori: 3.000; Arbitri: Fl. Ghimbăşan 7 - D. Iliescu 7, A. Ghinguleac 7