Totul s-a întâmplat în Parcul 1 Decembrie din Oradea, cu prilejul festivițăților de 1 Decembrie. După discursul prefectului Ioan Mihaiu, care a dat citire mesajului premierului Mihai Tudose, şi după intervenția istoricului Ion Zainea, militarul Adrian Pal a cerut voie reprezentantului Guvernului în teritoriu să îşi ceară iubita în căsătorie, scriu jurnaliștii de la ebihoreanul.ro.

”Domnule prefect, vă rog să permiteţi să iau cuvântul. Pe data de 25 octombrie 2012, am depus jurământul de credinţă faţă de ţară, faţă de România. Astăzi, 1 decembrie 2017, în faţa dumneavoastră şi a tuturor celor prezenţi, vreau să depun jurământul iubirii”, a spus militarul.

Imediat ce prefectul a aprobat solicitarea, tânărul a îngenuncheat: ”Jur să te iubesc cu toată inima, din tot sufletul şi cu toată puterea mea. Aşa să-mi ajute Dumnezeu! Domnişoara Tărău Minodora Maria, vrei să fii soţia mea?”, a întrebat tânărul. A primit, printre lacrimi de emoție, un ”Da!” hotărât din partea iubitei lui.

Întreaga audiență a fost mișcată de gestul tânărului militar. Oamenii l-au aplaudat îndelung, iar cineva din organizare a avut prezența de spirit să caute pe Youtube și să difuzeze la boxe celebra piesă ”Ţi-am dat un inel”, de la Holograf.
Adrian şi Teodora au amândoi  24 de ani şi sunt din Oradea. Adrian Pal este sublocotenent încadrat la Centrul Judeţean Militar Bihor, iar Minodora Maria Tărău este psiholog. Aceştia au mai spus că încă nu au stabilit data nunţii. Ei s-au cunoscut în liceu, învățând în aceeași clasă timp de un an, după care nu s-au mai văzut vreme de 7 ani, iar apoi s-au regăsit și de aproape trei ani sunt într-o relație (Sursa foto: ebihoreanul.ro)