Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Celebrul fotbalist Florin Andone, exclus din lot după ce a petrecut în discotecă până dimineața. VIDEO
Celebrul fotbalist Florin Andone, exclus din lot după ce a petrecut în discotecă până dimineața. VIDEO

Celebrul fotbalist Florin Andone, exclus din lot după ce a petrecut în discotecă până dimineața. VIDEO

Deși a jucat la un nivel profesionist mulți ani, Florin Andone nu a înțeles ce înseamnă acest cuvânt și a ales să se comporte ca un tânăr imatur.

După ce a jucat un meci în campionatul Spaniei, pe care echipa lui, Cadiz, l-a pierdut, Florin Andone nu a înțeles mare lucru și a mers direct în club să se distreze până dimineața.

Imaginile cu Florin Andone au devenit publice, iar acest lucru i-a adus o eliminare din lotul lui Cadiz. Așa se face că la ultimul meci, cel cu Valencia, internaționalul român a stat în tribunele stadionului, privind ca un simplu spectator tot ceea ce se petrecea pe teren. Conducerea de la Cadiz a aplicat sancțiunea suspendării în cazul a opt jucători de fotbali între care și Florin Andone.

Gestul comis de cei opt jucători l-a enervat la culme și pe antrenorul de la Cadiz, Alvaro Cervera.

„Ei nu aveau permisiunea noastră. Acele imagini nu reprezintă acest club, e o eroare. Toţi au greşit de o manieră sau alta, totuşi, nu se poate explica faptul că unii se pot distra după o asemenea înfrângere”, a spus Cervera.

Florin Andone nu a mai fost convocat la Naționala României, de antrenorul Mirel Rădoi, la meciurile cu Armenia şi Germania.

Transferat la Cadiz după o accidentare de durată

Florin Andone este jucătorul celor de la Brighton dar a fost transferat la Cadiz, temporar, după ce a suferit o lungă accidentare.

Antrenorul principal de la Brighton era optimist în momentul în care Andone a revenit după accidentare. La scurt timp, jucătorul român a fost transferat în Spania, semn că nu mai se ridica la standardele lui Graham Potter.

„Ne bucurăm că Andone s-a întors la antrenamente echipei, pentru că a trecut printr-o perioadă lungă de recuperare şi a muncit din greu pentru a reveni. Oamenii din staff-ul medical au făcut o treabă minunată cu el. Acum trebuie să se pregătească bine şi, probabil, va avea parte şi de minute în Premier League” a fost mesajul încurajator al lui Potter pentru Florin Andone.

 

Publicat in categoriile: Blitz news
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: