Evenimentul Zilei > Actualitate > Celebra Inna a murit. Ultima imagine postată de vedetă. News Alert
Celebra Inna a murit. Ultima imagine postată de vedetă. News Alert

Celebra Inna a murit. Ultima imagine postată de vedetă. News Alert

Sfârşitul tragic al frumoasei bloggerițe din Republica Moldova, Inna Coffeina, a venit ca un trăznet asupra rudelor, dar şi fanilor ei. Cu toții sunt șocați şi nu-şi mai revin după tragedie.

Pe Internet au apărut sute de mesaje emoţionante în memoria ei.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Inna a postat o înregistrare scurtă realizată în mașina personală.În dreptul postării, regretata vedetă a scris mesajul: “#boomerang #girls #🌷”.

Pe pagina oficială de Facebook a Innei Cujba au apărut mai multe mesaje de adio, scrise atât pentru ea, dar și pentru bărbatul de 34 de ani care ar fi provocat accidentul mortal și care ar fi cumnatul său… „Chipurile voastre blânde au rămas în imaginea mea. V-ați retras în lumea celor drepți… Dumenezeu să vă vegheze somnul de veci!!”, „Doamne ferește. Condoleanțe și putere familiei. Dumnezeu să-i odihneasca în pace”, „Inuța, Domnul să te ierte. Câtă durere ai lăsat, draga noastră”, „Dumnezeu să o ierte, putere părinților”, „Tu ai fost ca o soră cu copii mei. Putere lui Liuda și Andrei, părinții tăi și prietenii noștri”

Inna Coffeina este o renumită bloggeriță din Republica Moldova și una dintre membrele proiectului “Zâmbărele”. Frumoasa brunetă deținea o afacere cu cafea la Căușeni, iar pe Instagram, vedeta avea peste 72.000 de urmăritori, potrivit cancan.ro