Evenimentul Zilei > EVZ Special > Cele mai mari dezamagiri în materie de telefoane
Cele mai mari dezamagiri în materie de telefoane

Cele mai mari dezamagiri în materie de telefoane

PCWorld a facut un top al celor mai mari dezamagiri in ceea ce priveste piata smartphone-urilor in ultimul an.

Anul 2014 e aproape de final, iar pe piata telefoanelor mobile a fost unul cu adevarat extraordinar – HTC One (M8), LG G3, Xperia Z3, iPhone 6, Galaxy S5, Note 4, Moto G sau OnePlus One au adus un salt important pe aceasta piata. Au existat insa si dezamagiri, iar cei de la PC World au enumerat 5 dintre cele mai mari.

O camera frontala cu rezolutie mica, design-ul 'subtire' pentru 2 smartphone-uri, lipsa LTE-ului la un altul si pretul unuia care putea sa surprinda. Iata lista:

Design-ul Samsung Galaxy S5

Samsung a avut un an oribil. Un exemplu este ce s-a intamplat in al treilea trimestru – desi, per total, piata smartphone-urilor a crescut in acea perioada, vanzarile Samsung au scazut cu 9% conform Gartner. Iar design-ul complet din plastic pentru Galaxy S5 nu mai poate fi justificat, fiind o eroare majora din partea companiei, lucru care s-a vazut. Samsung a inceput sa faca schimbari folosind metal pentru alte smartphone-uri precum Galaxy Note 4, insa ramane de vazut daca va fi suficient pentru a intoarce situatia.

Camera frontala de pe iPhone 6

Citeşte continuarea pe Yoda.ro

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: