Cele mai ciudate grade de rudenie pe care nici nu vi le puteaţi imagina!

Cele mai ciudate grade de rudenie pe care nici nu vi le puteaţi  imagina!

Cele mai interesante descoperiri sunt despre unele personalităţi cunoscute ale lumii politice si mondene, din lumea filmului care au legături de rudenie greu de imaginat. Oricât de bizar ar suna, actorul Robert Pattinson, cel care l-a interpretat pe vampirul Eduard Cullen în franciza "Twilight", este rudă cu Vlad Țepeș.

Alte exemple care uimesc pur şi simplu:

Legătura de rudenie dintre Robert Pattinson şi Vlad Ţepeş a fost descoperită de un grup de experţi în genealogie. Tot ei au stabilit că Pattinson este verişor îndepărtat şi cu prinții Harry şi William.

O altă legătură de rudenie surprinzătoare este între fostul lider de la Casa Albă, Barack Obama, şi renumitul actor Brad Pitt. În urma cercetărilor, s-a stabilit că Pitt este verișor de gradul nouă cu Obama.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iar George Clooney şi Tom Hanks sunt verișori îndepărtați cu fostul președinte de la Washington, Abraham Lincoln.

Humphrey Bogart, actorul din "Casa Blanca", a fost înrudit cu prințesa Diana pe linia mamei. Cei doi au fost verișori de gradul şapte.

Actorul american Alec Baldwin are sânge albastru. Unul dintre strămoşii artistului este fostul rege al Franţei Louis al IV-lea, potrivit publika.md.