Cele mai bune restaurante din lume. Multe dintre ele sunt în Europa

Cele mai bune restaurante din lume. Multe dintre ele sunt în Europa Sursa foto: Dreamstime

Cele mai bune restaurante din lume, votate de turiști au meniuri și mâncăruri senzaționale, iar servirea este impecabilă. Pe primul loc este un local din Amsterdam, Olanda. Restaurantul Bougainville se află în inima orașului și oferă o varietate de feluri de mâncare. De la crustacee la rață, iar meniul de degustare are șapte feluri.

Ceea ce i-a cucerit pe turiști a fost personalul dcare are ​​mișcări coregrafice atunci când servesc. Ise Sueyoshi din Tokyo, Japonia este următorul pe listă. Acesta oferă o experiență kaiseki autentică cu un meniu de sezon care evidențiază ingrediente locale proaspete din orașul Ise. Bucătarul pregătește totul cu pricepere și grijă, făcându-și timp pentru a explica fiecare fel de mâncare pe măsură ce este servit.

Franța și Marea Britanie au restaurante de top

Restaurantul Old Stamp House din Marea Britanie are un meniu unic britanic, cu o gamă largă de mâncăruri, cum ar fi creveți, scoici, somon, crab, rață, miel și cod. Atenția la detalii este excepțională. În meniu este explicat fiecare fel de mâncare. Calitatea mâncărurilor este remarcabilă, spun turiștii. Maison Medard din Boulleret, Franța este următorul pe listă.

Situat în regiunea pitorească Centre-Val de Loire, restaurantul oferă un meniu francez-contemporan. Sunt folosite doar ingrediente de cea mai înaltă calitate și fiecare fel de mâncare este pregătit cu atenție. Ristorante Villa Crespi din Orta San Giulio, Italia este și el în top.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta este o bijuterie ascunsă situată în orașul pitoresc Orta San Giulio. Meniul oferă mâncăruri mediteraneene inovatoare, cu accent pe fructe de mare și bucătărie italiană clasică.

Rețetă de tacos cu vită. O mâncare mexicană delicioasă

Sursa foto Dreamstime

Tacos în Bangkok

Restaurantul se află într-o vilă uimitoare cu vedere la lac, ceea ce îl face un loc grozav pentru întâlniri sau ocazii speciale. Avartana din Chennai, India este un local care reinventează mâncarea din India de Sud. Acesta îmbină clasicul cu contemporan.

Mâncăruri precum homar, miel, găluște, curry și cod sunt condimentate cu aromele regiunii. Akira Back din Bangkok, Tailanda, este un restaurant cu priveliști uimitoare. Aici se servesc mâncăruri asiatice inovatoare. Au totul, de la tacos la sushi la orez prăjit și multe altele.