Evenimentul ZileiSportCele mai bune jucătoare de tenis ale României vor juca împotriva Italiei în FedCup

Cele mai bune jucătoare de tenis ale României vor juca împotriva Italiei în FedCup

Cele mai bune jucătoare de tenis ale României vor juca împotriva Italiei în FedCup
Naționala de Fed Cup a României va evolua, împotriva Italiei, în play-off-ul competiției. Întâlnirea va avea loc la Cluj-Napoca, fără spectatori.

Naționala de tenis a României se pregătește pentru confruntarea cu Italia, din Fed Cup, competiție care se numește Billie Jean King Cup. Întâlnirea va conta pentru play-off și se va desfășura în perioada 16-17 aprilie la Cluj-Napoca. Simona Halep, Patricia Ţig, Irina Bara, Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu sunt jucătoarele care vor reprezenta țara noastră la întâlnirea cu italiencele.

România înfruntă Italia, în Fed Cup, la Cluj-Napoca. Pe cine se va baza Monica Niculescu, căpitanul-nejucător al primei reprezentative

„Simona Halep (locul 3 WTA), Patricia Maria Ţig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA) şi Monica Niculescu (174 WTA la simplu şi 55 WTA la dublu) sunt jucătoarele care vor reprezenta România în întâlnirea cu Italia, de la Cluj-Napoca, din 16 şi 17 aprilie 2021”. Este anunțul făcut de conducătorii Federației Române de Tenis (FRT).

Pentru prima dată, Monica Niculescu se va afla în postura de căpitan-nejucător al naționalei de Fed Cup. Ea a fost învestită în această funcție după demisia lui Florin Segărceanu.

„Vor fi cu sufletul alături de echipă, aşa cum sunt toţi susţinătorii noştri din întreaga ţară”

„Ne bucurăm foarte mult să jucăm din nou în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, un loc de unde avem amintiri minunate, dintr-un oraş cu oameni pasionaţi de tenis care, chiar dacă nu vor putea fi în tribune, suntem convinşi că vor fi cu sufletul alături de echipă, aşa cum sunt toţi susţinătorii noştri din întreaga ţară, cu toată energia lor pozitivă”. A declarat Monica Niculescu.

„Aşteptăm de un an acest meci şi mă bucur că, în sfârşit vom putea juca. Este un meci important pentru România şi chiar dacă nu vom avea de partea noastră suporterii, care au creat o atmosferă fantastică de fiecare dată când fetele noastre au jucat în Sala Polivalentă, ne bucurăm să avem parte, din nou, de emoţia şi adrenalina acestei competiţii.” A afirmatși Alina Tecșor, antrenoarea echipei naționale a României.


Accesează: