Evenimentul Zilei > International > Cel mai influent aliat al lui Trump pregătește “execuția” lui Joe Biden.  În direct!
Cel mai influent aliat al lui Trump pregătește “execuția” lui Joe Biden.  În direct!

Cel mai influent aliat al lui Trump pregătește “execuția” lui Joe Biden.  În direct!

Momentul decisiv al campaniei electorale americane se apropie. Nu este vorba de o nouă dezbatere între actualul președinte Donald Trump și rivalul său democrat Joe Biden, ci o emisiune de televiziune realizată de cel mai influent aliat al lui Trump, faimosul jurnalist Tucker Carlson.

Dar nu asta face emisiunea atât de așteptată, ci faptul că întregul show de marți noaptea îl are drept invitat pe fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden, fiul actualului candidat democrat.

Iată se anunță site-ul oficial al televiziunii Fox News:” Marți seara, „Tucker Carlson Tonight” va avea un interviu extins cu un bărbat numit Tony Bobulinksi.

Poate că ați auzit acest nume. Este un fost partener de afaceri al lui Hunter Biden. Atât mesajele text (schimbate între ei n.r,), cât și mărturia lui Bobulinski indică faptul că s-a întâlnit personal cu Joe Biden pentru a discuta despre o afacere profitabilă în China. E o poveste mare.

Acești oameni sunt niște mincinoși

De altfel, oamenii care se ocupă de campania lui Biden nu neagă faptul că această întâlnire a avut loc. Pur și simplu, nu vorbesc despre asta și încearcă să respingă totul ca propagandă rusă. Tony Bobulinski nu a fost invitat la niciuna dintre celelalte rețele de televiziune pentru că acestea au decis să îngroape povestea. Vor să crezi că este propagandă  rusească. Acești oameni sunt niște mincinoși și știu că ceea ce susțin ei este o minciună.

Dar la baza ei, această poveste nu este despre Hunter Biden. Este vorba despre tatăl său, omul care a făcut posibilă cariera de lobby de zeci de ani a lui Hunter Biden. Joe Biden a făcut posibilă și o carieră de aproape 50 de ani de lobby pentru fratele său, Jim.

Aceasta este povestea sa, iar alegătorii au dreptul să știe multe despre ea. Nu știu nimic în acest moment. Reprezentanții Campaniei lui Biden, din nou, nu au negat autenticitatea unui singur e-mail sau a vreunui mesaj text. Știu că nu este o defăimare. Știu că este adevărat. Dar ne spun celorlalți, că rușii sunt în spatele ei”.

Înregistrări incriminatoare

O altă publicație pro-Trump vine cu detalii despre ceea ce urmează să se întâmple în emisiunea lui Carlson. The Federalist susține că, în emisiunea de pe Fox News, “Bobulinski va reda înregistrări ale unor agenți ai familiei Biden, care îl imploră să păstreze tăcerea  susținând că dezvăluirile lui vor „îngropa” reputația tuturor celor implicați în tranzacțiile de peste hotare ale lui Hunter”.

Numele lui Bobulinski a apărut pentru prima dată ]n scandalul afacerilor controversate ale lui Hunter Biden  săptămâna trecută, când a transmis o declarație publică în care  confirmă afirmațiile incriminante făcute în materialul New York Post cu privire la afacerile potențial frauduloase ale familiei Biden.


Arma secretă a lui Erdogan! Pe ce se bazează „Sultanul” când se ia la harță cu toată lumea


Joe Biden, despre afacerile fiului său, Hunter: Nu s-a încălcat nici o etică

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.