Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai CONTROVERSAT RESTAURANT din lume, nerecomandat pudibonzilor, are o listă de aşteptare de 30.000 de PERSOANE. Ce trebuie să faci ca să poţi mânca AICI
Cel mai CONTROVERSAT RESTAURANT din lume, nerecomandat pudibonzilor, are o listă de aşteptare de 30.000 de PERSOANE. Ce trebuie să faci ca să poţi mânca AICI

Cel mai CONTROVERSAT RESTAURANT din lume, nerecomandat pudibonzilor, are o listă de aşteptare de 30.000 de PERSOANE. Ce trebuie să faci ca să poţi mânca AICI

Departe de tehnologie, de telefoane, de stres şi de… haine , un restaurant londonez promite o experienţă eliberatoare pentru viitori clienţi care vor avea curajul să-i treacă pragul.

Primul restaurant londonez dedicat nudiştilor şi tuturor exhibiţioniştilor care îşi doresc o experienţă “altfel” urmează să se deschidă în luna iunie, însă, există deja o listă de aşteptare pe care s-au înscris peste 30.000 de personae, iar numărul lor creşte constant. 

Aceştia vor fi nevoiţi să treacă un adevărat test al răbdării din moment ce capacitatea maximă a localului este de 42 de persoane. 

Creat să îi reconecteze pe oameni cu natura înconjurătoare, departe de lumea modernă extrem de copleşitoare, localul îi încurajează pe clienţi să renunţe la telefoane şi la haine. 

“Credem că oaspeţii noştri ar trebui să se bucure de o experinţă pură, fără chimicale, fără culori artificiale, fără electricitate, fără telefoane şi chiar fără haine dacă şi ei vor consimţi. Ideea acestui restaurant este să te ajute să simţi cu adevărat ce înseamnă eliberarea de sub aceşti factori de stres”, au declarat proprietarii restaurantului.