Dacă Marcel Ciolacu și ceilalți foști colegi care conduc astăzi PSD nu i-au transmis nicio urare, Ionel Arsene și Codrin Ștefănescu nu l-au uitat pe Liviu Dragnea. Ei i-au transmis urări de sănătate și putere fostului liber al PSD.

„Prieten drag, îți doresc să fii, ca și până acum, stăpân pe destinul tău! Indiferent de loc și de moment, să fii puternic! Să te învrednicească Dumnezeu să treci cu bine peste această nedreaptă încercare! La mulți ani, Liviu!”, a transmis Ionel Arsene, pe pagina sa de Facebook.

„Astazi e ziua ta de naștere, Liviu! Îți doresc multa sanatate si multa putere, ca sa treci cu bine si prin aceasta cumplita încercare! Trebuie sa rezisti cu orice pret! Pentru ca te așteapta familia, prietenii si foarte mulți români care se gândesc mereu la tine!”, a scris și Codrin Ștefănescu.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condmnat definitiv la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare în dosrul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Nici Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, nu a transmis niciun mesaj public până la această oră.

Liviu Dragnea, probleme de sănătate

Se pare însă că fostul lider al PSD nu o duce tocmai bine în închisoare. Starea lui „se înrăutățește pe zi se trece”, iar apropiaţii săi se tem că ar putea paraliza în cazul în care nu va fi operat.

Dezvăluirea a fost făcută de Flavia Teodosiu, avocata lui Dragnea. Surse apropiate fostului lider PSD au precizat că Liviu Dragnea ar putea paraliza în cazul în care nu va fi operat de urgenţă. Fostul politician ar suferi de sciatică paralizantă stânga.

„Situația este dramatică. Se înrăutățește pe zi se trece. Confirm că starea este foarte gravă, n-aș putea să spun eu în mod direct, sunt avocat, dar din moment ce familia a transmis un asemenea mesaj, așa este. Penitenciarul nu a înțeles, începând din 26 iunie, să-l și protejeze”, a declarat Flavia Teodosiu, la Antena 3.

Avocatul fostului lider PSD a afirmat că „în mod normal, (Liviu Dragnea) ar trebui scos la muncă”. „Eu am obținut o hotărâre judecătorească prin care se arată că i-a fost îngrădit dreptul la muncă. Penitenciarul, ca urmare a unor solicitări, nu a înțeles să găsească o soluție până astăzi”, a spus Flavia Teodosiu, conform sursei citate.

Despre starea de sănătate a lui Dragnea a vorbit și iubita acestuia, Irinuca. „Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni. A fost retras de la muncă și stă 23 de ore în cameră. Doar o oră iese la plimbare. Noi ne-am adresat unor instituții pentru a soluționa”, a declarat aceasta.