Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai mare rușine pentru Alex Bodi. A recunoscut că se îmbracă de la prieteni
Cea mai mare rușine pentru Alex Bodi. A recunoscut că se îmbracă de la prieteni

Cea mai mare rușine pentru Alex Bodi. A recunoscut că se îmbracă de la prieteni

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi se află după gratii, fiind arestat pentru 30 de zile, cu mai multe capete de acuzare grave. În decursul anchetei s-a descoperit și un obiect cu o proveniență suspectă, de mare valoare.

Avocatul lui Alex Bodi, Cătălin Dancu, a susținut, luni, o conferință de presă în care a încercat să contracareze cu documente acuzațiile aduse de procurori. Este vorba și despre un valoros ceas, care a fost ridicat din locuința afaceristului la percheziții.

Una dintre dezvăluirile avocatului Dancu este aceea că acel ceas, care valorează 50.000 de euro, nu i-ar aparține lui Alex Bodi, ci unui partener de afaceri al lui. „Procurorii DIICOT au ridicat la percheziții, atenție, un ceas de 50.000 de euro, dar care nici măcar nu este al său. Este în realitate, probat cu acte fizice de achiziție, de către un asociat de afaceri al lui Alexandru Bodi. Deci ceasul respectivul este al unei persoane ce nu are legătură cu acest dosar penal. Acum omul își vrea ceasul înapoi”, a spus avocatul Cătălin Dancu, citat de cancan.

Întrebat dacă deținătorul ceasului este vizat de ancheta penală a DIICOT, avocatul a explicat că este vorba despre un asociat, față de care din dosar nu ar exista niciun indiciu că ar fi apartenent la gruparea destructurată de procurorii de la crimă organizată.

Bodi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost arestat pentru 30 de zile de Tribunalul Dolj. Decizia nu este definitivă, dar este executorie, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Craiova. Alături de controversatul afacerist au mai fost arestate alte 7 persoane.

Bodi a fost reţinut de procurorii DIICOT Craiova pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj, într-un dosar în care mai mulţi interlopi sunt acuzaţi că recrutau tinere pentru prostituţie prin metoda ‘loverboy’. 

Potrivit unor surse judiciare, Alex Bodi a recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj. El a fost arestat, pe 12 noiembrie, într-un amplu dosar deschis pentru trafic de persoane și proxenetism. Alături de Bodi, au fost arestate preventiv alte 7 persoane. Procurorii DIICOT Craiova, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat 23 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ilfov, Braşov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu şi Vâlcea.