Evenimentul Zilei > Monden > Bodi o va îngropa pe Bianca Drăguşanu. Are probe nimicitoare. Adio, reputaţie!
Bodi o va îngropa pe Bianca Drăguşanu. Are probe nimicitoare. Adio, reputaţie!

Bodi o va îngropa pe Bianca Drăguşanu. Are probe nimicitoare. Adio, reputaţie!

O nouă schimbare de situaţie în deja telenovela Bianca Drăguşanu-Alex Bodi. Cei doi au divorţat, iar după vizita la notar au început un război dur al declaraţiilor. În cele din urmă s-a încercat o împăcare, dar fără rezultat.

Cu toate că a vrut să aplaneze conflictul, omul de afaceri a renunțat în cele din urmă la idee. Astfel, Bodi a lansat dezvăluiri incredibile despre conflictul cu Bianca Drăgușanu. Mai departe, acesta vrea să le dea avocaţilor său nişte dovezi care ar trebui s-o scoată din joc pe fosta soţie.

„Mi se pare incredibil cum fosta mea soție încearcă să mă scoată pe mine bărbatul disperat care o sună de zeci de ori căutând-o și spunându-i că o iubesc. La fel cum am afirmat zilele trecute, da, mi-am dorit o împăcare. Mi-am dorit o mediere a unui conflict…

Am încercat să o protejez că să nu fiu nevoit să înaintez anumite probe în instanța, dar se pare că dansa nu înțelege. Nu se poate ajunge la niciun consens cu ea, tocmai de aceea sunt obligat să dau niște probe în instanța avocaților mei să le prezinte mai departe”, a declarat Bodi în exclusivitate pentru spynews.ro.

„În postura de tată sunt afectat și deranjat de declarațiile că i-aș fi traumatizat fetiță… Faptul că aș fi un pericol public sau bărbatul agresiv de care ea încearcă să se folosească, cele 4 apeluri la 112 sunt dovedite… O să obțin declarațiile polițiștilor și martorilor oculari care spun că nu există niciun fel de agresiune. Mi se pare din nou un favor pe care îl fac dânsei… Datoria mea este să las avocații să-și facă treaba, să înainteze procesul și să se găsească vinovatul.

Mi se pare penibil contorizarea apelurilor și să sublinieze ea faptul că sunt un disperat când aș putea să demonstrez în foarte scurt timp felul cum, ea acum două zile, mi-a dat poze și videouri în anumite posturi in lenjerii intimă care nu o favorizează dacă ea nu și-ar mai dori nimic cu fostul soț.

Mi-am asumat că o să-mi iau un privat jet și o să mă duc la București. O să mă pun cu ea la masă și o să reglez totul cu avocații la masă”, a mai dezvăluit Bodi conform sursei citate.