Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremur în dosarul lui Alex Bodi. Bianca Drăgușanu, implicată în dosar?
Cutremur în dosarul lui Alex Bodi. Bianca Drăgușanu, implicată în dosar?

Cutremur în dosarul lui Alex Bodi. Bianca Drăgușanu, implicată în dosar?

Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia, le-ar fi povestit anchetatorilor că a fost prostituata lui pentru mai mult timp și că ar fi plănuit același lucru și pentru Bianca Drăgușanu.

Ultimele informații bombă despre afacerea cu prostituate condusă de Alex Bodi. Fosta sa soție, Iulia, l-ar fi turnat anchetatorilor, notează Playtech.

Un dosar complex de proxenetism care se întinde în mai multe țări europene, dar care pare să se îndrepte spre o rezolvare.

Alex Bodi a fost arestat acum 2 săptămâni. Noi detalii din anchete

Chiar dacă au trecut 2 săptămâni de când Alex Bodi a fost arestat de DIICOT, amănunte picante continuă să apară în dosarul cu numele său pe el. Prostituție, proxenetism, șantaj și cămătărie. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine dosarul în care este implicat Bodi acum.

Conform ultimelor informații adunate de jurnaliștii de la Playtech, Alex Bodi ar fi fost turnat la poliție chiar de Iulia, fosta sa soție alături de care are și doi copii.

Femeia a mai declarat că Bodi a obligat-o să se prostitueze pe sume foarte mari de bani atunci când cei doi formau un cuplu.

Aceasta le-a dezvăluit anchetatorilor că Bodi a reușit să o șantajeze întrucât a fost nevoită să întrețină relații intime cu mai mulți bărbați necunoscuți ei, pentru sume fabuloase de bani pe care Bodi le băga în buzunar.

Tot Iulia a povestit cine sunt ceilalți membri ai rețelei, cum operau, cum aveau împărțite teritoriile, cum racolau fetele etc. O întreagă organizație bine pusă la punct, o adevărată caracatiță ce se întindea în multe țări din Europa: Austria, Germania, Franța, Italia, Elveția etc.

Bianca Drăgușanu, prostituata lui Bodi?! Declarații incendiare de la fosta lui soție

Iulia le-ar mai fi povestit anchetatorilor că Alex Bodi ar fi vrut să o racoleze și pe Bianca Drăgușanu, dar nu știe dacă acest lucru s-a întâmplat sau nu până la urmă.

A mai spus că Bianca foarte probabil știe totul despre afacerile derulate de Bodi întrucât l-ar fi însoțit în mai multe locații cheie.