Cea mai mare companie din lume aduce noi surprize! Ce televizoare noi apar în 2022!

Cea mai mare companie din lume aduce noi surprize! Ce televizoare noi apar în 2022!Sursa: Samsung

Samsung a prezentat luni, 3 ianuarie, cele mai noi televizoare din gamele MICRO LED, Neo QLED și Lifestyle. Oamenii vor avea parte de multe schimbări revoluționare. Acestea vin la pachet cu accesorii personalizate.

Samsung a știut să se reinventeze de fiecare dată, iar anul 2022 vine la pachet cu o serie de surprize și tehnologii revoluționare.

Gama MICRO LED va avea 3 dimensiuni diferite. Aceasta oferă cea mai bună calitate a imaginii datorită celor 25 de milioane de LED-uri de dimensiuni micrometrice care produc în mod individual lumină și culoare, creând o experiență imersivă prin adâncime impresionantă, culori uimitoare și o claritate de invidiat. La CES 2022, eveniment care va începe pe 4 ianuarie, la Las Vegas, Samsung prezintă MICRO LED în trei dimensiuni diferite – 110”, 101” și 89”.

Software unic în lume

Pe lângă inovațiile hardware, 2022 MICRO LED permite adâncimea în tonuri de gri de 20 de biți. Acestea au peste 1 milion de trepte de luminozitate și niveluri de culoare, oferind o adevărată experiență HDR, anunță compania, într-un comunicat remis azi, 3 ianuarie.

Art Mode îți oferă șansa să îți faci galeria ta de artă acasă. MICRO LED 2022 vine și cu două piese media exclusive de la renumitul artist și designer Refik Anadol. Cu ajutorul Mulți View, utilizatorii pot să vadă un conținut din patru surse diferite simultan – de la oricare sau de la toate cele patru porturi HDMI – la rezoluție 4K și până la 120 fps. Dolby Atmos vine cu cele mai speciale experiențe audio.

Procesorul Neo Quantum din acest an vine cu o cartografiere avansată a contrastului cu BLU (unitate de iluminare din spate), crescând ajustarea nivelului de luminozitate de la 12 la 14 biți pentru un control mai bun al sursei de lumină – LED-urile Quantum Mini. Televizorul își poate regla iluminarea în 16.384 de trepte, de patru ori față de 4.096 de trepte anteriorioare.

Gama Samsung Neo QLED 2022 include, de asemenea, Real Depth Enhancer, un algoritm de calitate a imaginii mulți-inteligent. Acest progres tehnologic face spectatorul să se simtă lângă personajele de la televizor, potrivit Click.

Ne puteți urmări și pe Google News