Evenimentul Zilei > Actualitate > Cea mai frumoasă surpriză din 2018, primită de o româncă: A fost cerută în căsătorie de CEL MAI BUN DJ din lume
Cea mai frumoasă surpriză din 2018, primită de o româncă: A fost cerută în căsătorie de CEL MAI BUN DJ din lume

Cea mai frumoasă surpriză din 2018, primită de o româncă: A fost cerută în căsătorie de CEL MAI BUN DJ din lume

O vedetă din România a fost cerută în căsătorie de unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lumea, o legendă a muzicii electronice. Cei doi se aflau într-o relație de cinci ani.

Adina Butar a primit vestea cea mare chiar pe scenă, în noaptea Revelion. Totul s-a petrecut în timpul unui show, iar românca noastră a rămas paralizată de emoții.

Alături de mii de fani, Markus Shulz s-a așezat în genunchi în fața Adinei și i-a oferit un superb inel de logodnă.

″Încă din luna august, Markus plănuise cererea în căsătorie, cu părinții mei și ai lui, însă eu nu am știut sau bănuit ceva. A fost o adevărată surpriză, chiar șocantă aș putea spune, pentru că totul s-a întâmplat în timpul show-ului din Los Angeles, de Anul Nou. Înainte de ultima piesă, sunetul s-a întrerupt, iar Markus mi-a spus că sunt probleme tehnice, dar eu să vorbesc cu publicul, până se rezolva situația.

Apoi, dintr-o dată, a început “Destiny”, melodie cu versuri scrise de el, pentru noi doi, iar în fața a mii de fani a îngenunchiat în față mea, timp în care, pe plasme, rula textul ‘Adina, vrei să fii soția mea?’.

În acel moment, parcă nu mai vedeam sau auzeam ceva…eram și încă sunt emoționată.

A fost, pe departe, cea mai frumoasă surpriză din viață mea. Am hotărât că nunta să aibă loc în 2019, la Ibiza, într-un resort de acolo, în aer liber, alături de familie și câțiva prieteni apropriați.”, a spus Adina Butar.