Evenimentul Zilei > Social > Cea mai comentată carte a lui Cărtărescu, pe scena Teatrului Național Timișoara
Cea mai comentată carte a lui Cărtărescu, pe scena Teatrului Național Timișoara

Cea mai comentată carte a lui Cărtărescu, pe scena Teatrului Național Timișoara

Sâmbăta aceasta Teatrul Național Timișoara prezintă un spectacol după o dramatizare a celei mai celebre cărți a lui Mircea Cărtărescu.

De ce iubim femeile este un topic lansat de Mircea Cărtărescu într-o suită de povestiri care au „explodat” pe piața literară românească și au provocat  sute de reacții, de bine și mai puțin bine înțelese nostalgii și emoții.

Regizorul Mihaela Lichiardopol creează un spațiu al cotidianului prin care visul și imaginația trec atât de repede încât par să se confunde cu realitatea. Distribuția îi reunește pe actorii Victor Manovici, Alina Ilea, Cătălin Ursu, Călin Stanciu Jr., Ana Maria Cojocaru, Daniela Bostan, Roberta Popa, Luminița Tulgara, Paula Maria Frunzetti, Amalia Huțan, Cristina Dumitru, Adrian Jivan, Bogdan Spiridon, Flavius Retea și Constantin Tovarnițchi.

Biletele se pot achiziționa la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), orar marți-duminică, între 11.00 – 19.00, sau online pe www.tntimisoara.com