Un bărbat din Iași, acuzat de trafic de trafic de droguri, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, acesta având asupra lui aproximativ 330.000 de lei și 14.000 de euro, potrivit cancan.ro.

Ionuț Balaban este cunoscut în mediul consumatorilor de droguri din Iași, el asigurând droguri mai multor tineri înstăriți din oraș. Balaban a fost reținut de polițiștii de la Biroul de Combaterea Crimei Organizate pe 18 septembrie, la puțin timp după ce a fost prins în flagrant când vindea stupefiante. „Din cercetările efectuate a reieșit că acesta ar fi vândut stradal, în municipiul Iași, droguri de risc, în mai multe rânduri. În urma percheziției efectuate la domiciliul lui, au fost ridicate peste 100 de grame de cannabis, cristale MDMA, aproximativ 330.000 de lei și 14.000 de euro – bani susceptibili a fi obținuți din traficul de droguri, precum și alte bunuri care ar fi folosit în activitatea infracțională”, au precizat polițiștii din Iași.

Polițiștii au precizat că alte 5 persoane au fost duse la audieri , printre bunurile ridicate de polițiști din casa lui Balaban numărându-se și 33 de telefoane mobile pe care acesta le-ar fi folosit în afacerile cu droguri.