Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce se întâmplă cu agresorul de la Onești, care a omorât două persoane. Care este starea lui de sănătate
Ce se întâmplă cu agresorul de la Onești, care a omorât două persoane. Care este starea lui de sănătate

Ce se întâmplă cu agresorul de la Onești, care a omorât două persoane. Care este starea lui de sănătate

Ce se întâmplă cu agresorul de la Onești, care a omorât două persoane. Medicii dau detalii despre starea sa de sănătate și estimează că va putea fi audiat în cel mult două zile.

Agresorul de la Onești, care a omorât două persoane este într-o stare bună. Gheorghe Moroşan va fi audiat în foarte curând, în cel mult două zile, când se va restabili. Agresorul a fost operat, iar medicii i-au extras gloanțele și bilele de cauciuc cu care a fost împușcat. În prezent, el se află la Terapie Intensivă, intubat, dar starea sa de sănătate este bună.

Gelu Nicolcea, manager la Spitalul din Onești, a dat informații despre situația agresorului care a omorât doi ostatici.

„A fost adus luni seara la spital. Era cooperant și a fost operat. A avut nouă răni provocate prin împușcare. I s-au extras bilele și două gloanțe din corp. În această dimineață medicul antestezis va decide dacă va fi detubat”, a relatat Gelu Nicolcea.


Primele concluzii în cazul Onești. Negociatorul avea zi liberă. Momentul cand au fost injunghiate victimele


Potrivit spuselor sale, medicii i-au extras și două gloanțe din abdomen. Gelu Nicolcea a precizat că starea de sănătate a agresorului este bună, chiar dacă este la secția de Terapie Intensivă.

„Este sub pază. Sunt patru persoane care îl păzesc. Două sunt în interiorul secției de Terapie Intensivă, iar alte două pe holul din apropiere. În această dimineață, medicii vor stabili când va fi detubat, iar dacă starea sa de sănătate permite, ar putea fi transferat într-un spital penitenciar. Estimez că într-o zi sau două, când se va restabili, va putea fi audiat”, a precizat Gelu Nicolcea.

Ce se întâmplă cu agresorul din Onești care a omorât două persoane

Doi muncitori care lucrau într-un apartament din Onești au fost sechestrați și înjunghiați mortal de fostul proprietar al imobilului. Tragedia s-a petrecut luni după amiază.

Individul pierduse imobilul în urmă cu 12 ani, acesta fiind preluat chiar de compania la care lucrau cele două victime. El i-a sechestrat pe cei doi, iar apoi a încercat să negocieze, sperând că-și va recupera locuința.

Cum negocierile au mers prost, la un moment dat, agresorul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori pe care îi ținea ostateci.

În cele din urmă, a fost împușcat de poliție în momentul intervenției forțelor de ordine.

 

Citește și:

Afară din Poliție cu incompetenții care au asistat la dubla crimă din Onești

Crima dublă de la Onești. Fratele uneia dintre victime acuză. Trupele speciale au plecat la luptă fără scut și berbec

Noi informații din intervenția de la Onești! “Polițiștii râdeau”