Evenimentul Zilei > Monden > Ce se întâmplă acum cu Margherita? Doar Capatos o putea afla! Iar e alertă la Clejani
Ce se întâmplă acum cu Margherita? Doar Capatos o putea afla! Iar e alertă la Clejani

Ce se întâmplă acum cu Margherita? Doar Capatos o putea afla! Iar e alertă la Clejani

La Clejani, în casa celebrei familii de artişti, nu este deloc linişte din cauza subiectului legat de accidentul în care Margherita a fost implicată în luna din mai.

În urma acelui eveniment a ieşit la suprafaţă că fata Clejanilor a consumat droguri, subiect care a fost preluat de toată presa tabloidă.

În prezent, echipa de la Xtra Night Show, emisiune prezentată de Dan Capatos la Antena, a solicitat un răspuns cu privire la derularea anchetei.

Amintim că Poliţiştii de la Brigada Rutieră au plătit analizele de la INML şi au aflat rezultatele la 28 iulie 2020. Anterior, ei o audiaseră telefonic pe Margherita.

Atunci au aflat Ioniţă şi Viorica de la Clejani că fiica lor a consumat cocaină, dar şi alte substanţe interzise, despre care puteţi citi mai multe detalii în acest link.


Droguri la Clejani! Prima a fost Margherita, dar acum e şi… Prea îi lua apărarea mereu

Margherita de la Clejani a prezentat dovada care spulberă tot misterul! Foto


Deşi după accidentul din dimineaţa zilei de sâmbătă, 23 mai 2020, Margherita susţinea că nu se droghează, probele prezentate au contrazis-o.

„Sunt contra drogurilor, nu mă droghez. Nu pot să-mi dau cu părerea nici despre pastilele pe care le iau, e o anchetă. Nu am un iubit, am tot felul de prieteni.

Teodor este un băiat cu care am vrut să fac ceva împreună cu el. Am prieteni din toate categoriile”, spunea Margherita la puţin timp după accidentul petrecut pe bd. Dimitrie Cantemir din Bucureşti.

Pentru a se reabilita, Margherita a recunoscut că s-a drogat și a transmis că este dispusă să se interneze la dezintoxicare.


Margherita, din nou KO! Un alt secret murdar îi distruge familia. Cum a putut? Cum?

Cazul Margherita. După accident, o sumă mare a ieşit din conturile Clejanilor


Revenind la solicitarea lui Dan Capatos, trebuie spus că Margherita de la Clejani este cercetată în continuare de oamenii.

Potrivit documentului difuzat la Xtra Night Show, Margherita este cercetată pentru conducere sub influența substanţelor psihoactive și pentru accidentul rutier.

„În cauză, se efectuează cercetări privind infracțiunile săvârșite, ca urmare a cercetării penale pe numele persoanei în cauză, măsură adusă la cunoștința acesteia la o dată anterioră”, se arată în răspunsul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, solicitat de echipa emisiunii Xtra Night Show.

sursa: spynews.ro