Evenimentul Zilei > Monden > Margherita, din nou KO! Un alt secret murdar îi distruge familia. Cum a putut? Cum?
Margherita, din nou KO! Un alt secret murdar îi distruge familia. Cum a putut? Cum?

Margherita, din nou KO! Un alt secret murdar îi distruge familia. Cum a putut? Cum?

Nu mai este o noutate că Margherita de la Clejani a consumat substanţe interzise când a provocat accidentul rutier, dar alte detalii ies acum la suprafaţă.

Conform gandul.ro, rezultatele testelor de laborator efectuate la INML arată clar că Margherita consumase anterior cocaină.

Fiica celebrilor artişti de la Clejani (Ioniţă şi Viorica) a mai avut în organism şi urme ale altor substanțe, 6 la număr.

Unele dintre substanţele depistate în urma analizelor specifice sunt prezente în diferite medicamente.

Sursele gandul.ro au aratat că rezultatele testelor realizate popularei Margherita evidențiază urme de nordazepam, medicament pentru tratarea anxietății.

În total, în probele de urină au fost descoperite cocaină, morfină și benzodiazepine, codeină, oxazepam și paracetamol.

Morfina este principalul agent activ din opiu, fiind un analgezic extrem de puternic, în timp ce benzodiazepinele au efect în tratarea psihozei.

Codeina este un alcaloid natural din opiu, similar morfinei, iar oxzepamul este utilizat de obicei pentru tratarea anxietății sau în cazul abstinenței alcoolicilor.

Paracetamolul este un medicament administrat la scară largă şi conţine acetaminofen.

Astfel, la două luni după accidentul de pe Bulevardul Şincai, specialiștii INML au trimis polițiștilor plicul cu rezultatul testelor de laborator.

Un medic legist a explicat pentru gandul.ro ce reprezintă amestecul de substanţe din sângele Margheritei de la Clejani.

Se pare că ea a luat o doză de cocaină cu puritate redusă. Mai exact, cocaina respectivă a fost amestecată de traficanți cu mai multe substanțe, pentru a obține o cantitate mai mare.

Amintim că marţi, poliţiştii de la Brigada Rutieră au transmis Clejanilor rezultatele analizelor efectuate la INML.

A fost o audiere telefonică în care oamenii legii au transmis ce substanţe interzise a consumat Margherita şi la finalul căreia Viorica s-a năpustit asupra ei pentru.

Mama rănită de cele aflate ar fi sărit să-şi păruiască fiica în urma anunţului teribil venit de la agenţii Brigăzii Rutiere.

Dezamăgirea şi şocul au fost mari, iar artista şi-a pierdut controlul. Clejanii au refuzat să plătească anumite costuri ale analizelor, iar Poliția Capitalei a achitat 2.000 de lei la INML.

În urma celor aflate, Margherita riscă să fie condamnată. În cele două luni, familia a respins varianta că Margherita ar fi consumat droguri, în ciuda Drug Testului pe care i l-au făcut atunci poliţiştii.

La un moment dat, Margherita a cedat nervos, i-a jignit şi i-a înjurat pe jurnaliştii care îi adresau întrebări cu privire la scandalul generat de accidentul rutier.

Ea le-a transmis la acea vreme că rezultatele vor fi „negative” şi atunci le va da „cu ele în cap la toţi”.

sursa: gandul.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: